Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Riera hastanelik olduğunu yalanladı!

Riera hastanelik olduğunu yalanladı!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Albert Riera ülkesinde yayınlanan en ünlü spor programı Punto Pelota'ya açıklamada bulunarak, Felipe Melo ile ağız dalaşı ettiği haberlerinin abartılı olduğunu söyledi

İspanyol oyuncu bu cins haberlerin Türk basınının uydurması olduğunu vurguladı Riera, antrenmanda Melo ile tartıştığını ve arasında itişmelerin olduğunu doğrulayarak, “Bu durumu gören hocamız ikimizi de duşa yolladı Durum bundan ibarettir Melo ne beni dövdü, ne de ben hastanelik oldum dedi

Riera, bu tür olayların her tarafta yaşanabileceğine uyarı çekerek, “Türkiye'de basın her şeyi abartıyor Ara Sıra hakkınızda yayınlanan bir haberi okumak bile istemiyorsunuz dedi

Ama Fatih Terim, “Soyunma odasında Melo vurmuş ve Riera'nın kaşı çözülmüş Ondan daha sonra da cümbür cemaat kendi yoluna gitmiş Biz de hastaneye götürüp oyuncuya dikiş attırdık Daha Sonra Riera buraya geldi, yemeğini yedi açıklamasında bulunarak futbolcusunu az daha yalanladı

*

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt