Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rijkaard'dan teklİf beklİyor!

Rijkaard'dan teklİf beklİyor!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Galatasarayımız'da Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın, Lucas Neill'in partneri olarak düşündüğü Meksikalı savunma oyuncusu Rafael Marquez, Barcelona'ya veda etmeye hazırlanıyor

Meksika'nın, Arjantin'e mağlup olarak Dünya Kupası'ndan elenmesi üstüne ülkesine dönen tecrübeli futbolcu gelecek hafta Barcelona'nın hocası Pep Guardiola ile kritik bir toplantı yapacağını açıkladı İspanyol televizyon kanalı TV3'e konuşan Marquez geçen sezon kesintisiz yedek beklediğini hatırlatarak bundan böyle oynamak istediğini söyledi

Barcelona ile 2 takvim daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu, Ben her şeyi Guardiola'nın ağzından duymak istiyorum Eğer geçen sezonki gibi değiştirme kalacaksam, ayrılmak istediğimi net bir şekilde kendisine söyleyeceğimdedi

Marquez, Galatasaray'ın teklifiyle ilgili sorulara da cevap verdi Meksikalı oyuncu, Beni isteyen kulüplerin ilk önce Barcelona ile masaya oturması gerekiyor Galatasaray'dan bana gelen net bir önerge değil Önerge netleşirse o vakit Frank Rijkaard'a cevabımı veririm Rijkaard'ı iyi tanıyorum, o da benim nasıl bir futbolcu olduğumu biliyordiyerek transfere yeşil ışık yaktı

*

858,505Konular
982,983Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt