Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rİse of natİons gold edİtİon nÜfus

Rİse of natİons gold edİtİon nÜfus
0
130

Similar threads

herkese selamalşr oyunumuz dahaçok yeni fazla olmadı çıkalı araştırdım hiellerini bulamadım belki farkeden arkadaşalr vardır ama etmeyenler için ben söliyim ilk apocalypse oyunundaki tüm hileler rise of clanstada geçerli ben size apocalypsenin hiellerini vericem 2 oyundada kullanabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Merhaba arkadaşlar ilk önce RoC(Rise of clans)'taki hatayı anlatiyim: Ben oyunu normal olarak sadece 1 kez açabildim oda silip tekrar yükleyerek uyumluluk modunu Windows 98me yaptım oyun açıldı videolar geldi geçtim Load Gameye tıklayıp oyunu açtım ama Dondu ve bu hatayı verdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Not: Bu yazı daha evvel Oyungezer mecmuasının Aralık 2017 sayısında yayınlanmıştır. Yazan: Serpil Ulutürk Son Jeton mu? Rica etsem bu seferlik Sonsuz Jeton yapabilir miyiz bu bucağın ismini? Son falan değil, ben bu oyunu hâlâ oynuyorum… “Bir oyunu yıllarca oynamak” probleminin bendeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben Warcraft 3 Reigon Of Chaos oynuyorum 23 gün oynadıktan sonra canım sıkıldı yeni harita yüklemek istedim ama beceremedim İnternette baktım adam w3m dosyasını Maps klosörüne atıyo tmm bende atıyorum 45 tane harita indirdim sadece 1 tanesi çalıştı World Editore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
arkadaşlar öncelikle selam ben call of duty'yi multiplayer oynamak istiyorum ama key istiyo yardım edermisiniz bileniniz varsa yardım etsin lütfen ama call of duty 1 in multi keyi olcak cdkey deil yani lütfennn call of duty 1 call of duty 2 deil yani yardım edin pllllss!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt