nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Rize haberleri
Rize haberleri 13 mayıs
Rize'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
ZÜMRÜT Rize: Bakan Yazıcı iddiaları yalanladı
Devlet Bakanı Yaşamsal Yazıcı, adı ve soyadı kullanılarak bir kişinin üniversiteye yerleştirilmesiyle ilgili demir ali tr@gmail comadresine elektronik posta gönderilmesiyle ilgili iddiaları yalanladı
GÜNEŞ: İlköğretim öğrencileri valiye kitap hediye etti
Ardeşen Yavuz Selim İlköğretim Okulu 5C sınıfında öğrenim görebilen 13 öğrenci, yazıp kitap haline getirdikleri Miniklerin Yüreğinden Masallaradlı masal kitabını Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'na sundu
KARADENİZ HABER: Rektör Okumuşoğlu veda ziyaretlerinde bulunuyor
Atama süresi dolan Rize Üniversitesi Rektörü Prof Dr Nazmi Turan Okumuşoğlu, veda ziyaretleri zarfında Pazar Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti
FIRTINA: Kaçakçılık operasyonları sürüyor
Rize'de gümrük kaçağı sigara, bal ve bitkisel ilaç ele geçirildi
RİZE (Anadolu Ajansı) *
Rize haberleri 13 mayıs
Rize'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
ZÜMRÜT Rize: Bakan Yazıcı iddiaları yalanladı
Devlet Bakanı Yaşamsal Yazıcı, adı ve soyadı kullanılarak bir kişinin üniversiteye yerleştirilmesiyle ilgili demir ali tr@gmail comadresine elektronik posta gönderilmesiyle ilgili iddiaları yalanladı
GÜNEŞ: İlköğretim öğrencileri valiye kitap hediye etti
Ardeşen Yavuz Selim İlköğretim Okulu 5C sınıfında öğrenim görebilen 13 öğrenci, yazıp kitap haline getirdikleri Miniklerin Yüreğinden Masallaradlı masal kitabını Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'na sundu
KARADENİZ HABER: Rektör Okumuşoğlu veda ziyaretlerinde bulunuyor
Atama süresi dolan Rize Üniversitesi Rektörü Prof Dr Nazmi Turan Okumuşoğlu, veda ziyaretleri zarfında Pazar Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti
FIRTINA: Kaçakçılık operasyonları sürüyor
Rize'de gümrük kaçağı sigara, bal ve bitkisel ilaç ele geçirildi
RİZE (Anadolu Ajansı) *