Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Robert Koleji'nin ücreti 167 bin TL

Robert Koleji'nin ücreti 167 bin TL
0
66

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
Robert%2DKoleji%2Dnin%2Ducreti%2D167%2Dbin%2DTL%2D236535%2Ejpg

Özel Okullar Derneği Lideri Nurullah Kısım, yaptığı açıklamada, "Bu yılki artış oranlarımız ortalama yüzde 11-12 civarlarında olacak. Makul bir artış yapıldı. Kiralar artıyor. Çalıştırdığımız beşerler, öğretmenlerimizin maaşlarında illa ki artış olacak. Vergiler, masraflar arttığı için bu türlü bir sonuca varılıyor" dedi.

Birtakım özel okulların fiyatları şöyle:

Robert Koleji: 167 bin TL

Hisar Lisesi: 97 bin TL

Enka: 93 bin TL

Açı lisesi: 85 bin TL

En ucuz özel okul fiyatı ise ortalama 15 bin lira.

Similar threads

Türkiye Özel Okullar Derneği Lideri Nurullah Kısım, özel okul fiyatlarına yüklü olarak yüzde 15-16 bandında artırım yapıldığını belirterek “Hiç artış yapmayan okullar da var. Yüzde 30 artırım yapma hakkını kullanan 3-5 okul da var” dedi. Özel okulların fiyatlarını mayıs ayı sonunda ilan etmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Cumhuriyet’in haberine göre, özel okulların büyük çoğunluğu 2020-2021 eğitim ücretlerini açıkladı. Yıllık eğitim ücreti 30 bin TL olan okul da var 80 bin TL olan da. Bu ücretlere yemek, kitap, kırtasiye, servis, forma vb. eklenince yıllık maliyet kimi okullarda 100 bin lirayı geçiyor. En yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Kolejlerin 2022-2023 eğitim-öğretim yılı erken kayıt dönemi astronomik zamlarla başladı. Pandemi döneminde kısa çalışma ödeneği, KDV indirimi gibi pek çok destekten faydalanan özel okul işletmecileri buna karşın ücretlerde yüzde 30'dan başlayıp yüzde 100'lere varan oranlarda artışa gitti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Emlakjet, yaş kümelerine nazaran kira bütçelerini araştırdı: Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet, 400 bine ulaşan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan bilgi tabanında gerçekleşen hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak datalarını yayınladı. Özel araştırma belgesinde ise yaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt