Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Robinho Gelebilir

Robinho Gelebilir
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Robinho Gelebilir,Robinho

Schuster'in ulaştığı Robinho, Afrika'dan mesaj yolladı Başkan Demirören istedi, Schuster telefonla Brezilyalı süperstarı aradı Güney Afrika'daki Robinho'nun yanıtı net oldu: Senin olduğun her yere gelirim Dünya Kupası bitsin, bitmiş görüşelim

Beşiktaşa Gelebilirim!

Beşiktaş ’ta Robinho için bütün imkanlar seferber ediliyor Başkan Yıldırım Demirören ’in bizzat yürüttüğü Robinho transferi için Kartal ’ın hocası Bernd Schuster bir kere daha devreye girdi Brezilya Ulusal Takımı ile 2010 Dünya Kupası ’nda bulunan Sambacı ’yla Alman teknik adam bir telefon görüşmesinde bulundu

SiyahBeyazlı renklere gönül veren taraftarların haber beklediği Brezilyalı süperstardan olumlu yanıt geldi Robinho ’nun, Schuster ’e, “Senin olduğun her takıma gelirim Sana güvenim tam Ama bonservisimin bulunduğu Manchester City ’nin henüz nasıl bir karar verdiğini bilmiyorum Benim düşüncem, şüphesiz İngiltere ’den ayrılmak Hemen Afrika ’da Dünya Kupası ’nı kaldırmak istiyorum Şampiyona bitsin, fazla daha net konuşuruz Ama benim tarafımdan sorun olacağını düşünmeyin can atarak gelirim dedi bu vesileyle Beşiktaşlı yöneticiler M City ’nin profesyonel idarecilerinin yanı sıra, kulübün Arap asıllı sahiplerine de ulaşmaya çalışıyor

İşte artıları ve eksileri!

Beşiktaş ’ın resmi önerge yaptığı Brezilyalı süperstarın transferinde Kartal ’ın çoğu avantajı ve dezavantajı var İşte SiyahBeyazlılar ’ın fazla ve eksileri

ARTILARI

Kartal ’ın en manâlı avantajı, Robinho ’nun ağabeyi gibi gördüğü Alman teknik direktör Bernd Schuster

Brezilyalı, 2010 Dünya Kupası kadrosuna katılıp, Santos ’taki misyonunu tamamladı Şimdiki hedefi Avrupa

Manchester City ’nin istemediği Brezilyalı yıldıza alaka gösterecek ve parlaması için fırsat tanıyacak ekip Beşiktaş

Türkiye ’de vergileri kulüplerin ödemesi, Robinho ’yu ekonomik açıdan da mutlu edecek bir gelişme

Yıldız oyuncunun yakın arkadaşı Elano ’nun Galatasaray ’da tahsis yapması, İstanbul ’da yalnız kalmayacağı anlamına geliyor

EKSİLERİ

Robinho bir dünya yıldızı ve Beşiktaş ’ın yanı sıra birçok kayda değer kulüp Robinho için devreye girebilir

Brezilyalı ’nın bonservis bedeli takriben 20 milyon Euro Bu da Kartal ’ın kiralamaktan diğer çaresi olmadığını gösteriyor

Dünya Kupası ’nda yükseklik gösteren Robinho eğer şampiyonluk yaşarsa fiyatını yükseltebilir

Robinho son iki sezondur düşüş içerisinde Manchester City ’de kadroya giremedi, savunma yapılmayan Brezilya ’da oynadı

Süratli bir özel yaşamı var Özel zevkleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor, arkadaki bahçesine kum saha bile yaptırmıştı *

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt