Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Robotlar Bu Yıl Tuzla'da Buluşacak

Robotlar Bu Yıl Tuzla'da Buluşacak

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
robotlar-bu-yil-tuzla-bulusacak.jpg

Son yıllarda süratle dijitalleşen üretim çizgilerine bir de pandeminin yeni normali eklenince, fabrikalar robotik tahlilleri daha fazla devreye almaya başladı. Robotlu üretim, uzaktan denetim ve fabrikaların dijital ikizleri hiç olmadığı kadar gündemde. 2020'de 49,94 milyar ABD Doları düzeyine ulaşan global robotik pazarının, 2026'ye kadar yıllık %4,91'lik bileşik oranla büyümesi bekleniyor. Sanayi kesiminin önünü açan robotik tahliller, 5-7 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenecek 6. Robot Yatırımları Doruğu ve Standı'nda ele alınacak.

"Robot yatırımı yapmayın, Robot Yatırımları Tepesi'ni Bekleyin"

Robot yatırımlarının son yıllarda Türkiye'de de artışa geçtiği görülürken, "dijital yakalılar" olarak isimlendirilen robotik uygulamalar hakkında bilgi edinmek isteyenler, bu yıl 6. kere gerçekleştirilecek Robot Yatırımları Doruğu ve Standı'nda buluşacak. "Robot yatırımı yapmayın, Robot Yatırımları Tepesi'ni bekleyin" sloganıyla yola çıkan aktifliğin adresi, Viaport Marina Expo Center olacak. İstanbul, Tuzla'daki aktiflik, 10:30 - 18:30 saatleri ortasında ziyaret edilebilecek. 

4 tepe bir ortada gerçekleştirilecek

6. Robot Yatırımları Tepesi ve Standı kapsamındaki panellerde, farklı kesimlerden robotik uygulama örnekleri konuşulacak, bu alanda dünyada ve Türkiye'de yapılan yatırımlara dair bilgiler paylaşılacak. 100'den fazla iştirakçi şirketin stantlarında çok sayıda robot çalışmalarından örnekler sergilenecek. 6. Robot Yatırımları Tepesi ve Standı ile eşzamanlı olarak Sanayi 4.0 Uygulamaları Doruğu ve Standı, Gücünü Üreten Fabrikalar Doruğu ve Standı ve Proses Tepesi ve Standı de düzenlenecek. Böylelikle ziyaretçiler, üretim süreçlerinde maliyetleri düşüren ve verimliliği artıran tüm tahlilleri bir ortada görebilecek. Fiyatsız aktifliğe katılmak için, RobotYatirimlari.com adresinden kayıt olmak kâfi.

858,499Konular
982,590Mesajlar
30,356Kullanıcılar
saki erolSon üye
Üst Alt