Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rojin ve Murat Ünalmış Akşam Keyfi'ndeler

Rojin ve Murat Ünalmış Akşam Keyfi'ndeler
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Rojin ve Murat Ünalmış Akşam Keyfi'ndeler murat ünalmış sevgilisi murat ünalmış sevgilisi kim ünalmis kürt ve ünalmis sesi ile geceye renk katan şarkıcı Rojin ile oyuncu Murat Ünalmış birarya gelirse neler olur bakalım KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ! 1548639103 1548639103 rojinvemuratunalmisaksamkeyfindeler5c4e5b852ae89rojinvemuratunalmisaksamkeyfindeler5c4e5b852ae89 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermurrroyna&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ TEKRAR DOPDOLU ‘Irkçılık son bulsun!’ Akşam keyfi’ne konuk olan meşhur Murat Ünalmış, ırkçılık konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu Ülkede yapılan ırkçılığın bundan böyle bir son bulmasını isteyen meşhur oyuncu Murat Ünalmış, Akşam Keyfi’nde çarpıcı açıklamalarda bulundu‘Güneşi Gördüm’ filmini ırkçılık hakkında manâlı mesajlar verdiği için kabul ettiğini söyleyen Ünalmış, ‘Irk tanışırken isimlerinden sonradan memleketlerini soruyor Neden? Bitsin bundan böyle bu önyargılar’ dedi Mahsun Kırmızıgül programa telefonla bağlandı ‘Milliyetçi değilim!’ Akşam keyfi’ne misafir olan Rojin, çarpıcı açıklamalarda bulundu Sözlerine milliyetçi bir kişiliğe sahip olmadığını söyleyerek başlayan Rojin, ‘Türkçe de şarkı söylüyorum, Kürtçe de Pek bir milliyetçiliğim değil yani Rumca bile söylüyorum Bir dil için bu dek kavga yapılmaması gerek’ dedi ara sıra hayatından bazı kesitleri anlatan Rojin, evden çiçekli donuyla, plastik terlikleriyle çıkıp gitmesinin çılgın cesareti olduğunu, şu zamanda böylece bir şey yapmayı düşünemeyeceğini söyledi ‘Aşkı arıyorum!’ Akşam keyfi’ne konuk olan meşhur oyuncu Murat Ünalmış, aşkı aradığını söyledi Sevgilisinin olmadığını söyleyen yakışıklı oyuncu Murat Ünalmış, aşkı aradığını fakat aşkı bulmanın fazla zorlama olduğunu söyledi Aşkın insan üzerinde bir takım kötü etkiler bıraktığını düşünen Ünalmış, ‘Aşk ortak olduğu vakit çiftin birbirilerine olan aşklarını sürekli hatırlatmaları gerekir yoksa aşk ölür’ dedi id Murat Ünalmış, program sonunda klarnet çaldı  

858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt