Rokalı Tabule Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı ince bulgurYarım bağ roka4 dal taze soğan2 adet salatalık4 adet çeri domatesYarım limonun suyuZeytinyağıTuzYarım nar Rokalı Tabule Tarifi Yapılışı Arap mutfağının ünlü Tabule salatasını yerine getirmek için çıktım yola Ancak evde nane, maydanoz, dereotu gibi malzemelerim kalmamış Roka vardı Ben de roka ile yaptım Tek kelime ile harika oldu diyebilirim güç bela yemek yiyen küçük kızım (14 aylık) bile kaşık kaşık yedi Ayrıca çok pratik ayrıca fazla besleyici keza de çok dinç Ayrıca emziren anneler için de içindeki bulgur nedeniyle süt yapıcı nicelikte Yapılışına gelirsek Bulguru üzerini geçecek değin sıcak su ile ıslatıp bekletiyoruzBulgur yumuşadıktan ve soğuduktan daha sonra diğer malzemeleri ekliyoruzEvinizde ayrı yeşillikler ve baharatlar varsa onları da ekleyebilirsiniz Deneyeceklere sıhhat olsunol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.