iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler 2 adet hindiba (ene) 50 g rokfor peyniri ½ ölçü45 g ceviz 1 yeşil elma 1 limon suyu Dijon vinegret sos: 13 ölçü 50 ml sızma zeytinyağı 1 yemek kaşığı balsamik sirke 1 tatlı kaşığı dijon hardalı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber
Tarif Hindiba marul gibi yaprak yaprak ayrılır, yıkanır Yeşil elma kabuklu ince dilimlenir, kararmamaları için limonlu suda kullanana kadar bekletilir Hindibaları küp kesilmiş rokfor, istenilen büyüklükte ceviz ve elma dilimleri konur Zeytinyağı, sirke, hardal, tuz, biber karıştırılarak hazırlanan vinegret sos hindibaların üzerlerine gezdirilir
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Tarif Hindiba marul gibi yaprak yaprak ayrılır, yıkanır Yeşil elma kabuklu ince dilimlenir, kararmamaları için limonlu suda kullanana kadar bekletilir Hindibaları küp kesilmiş rokfor, istenilen büyüklükte ceviz ve elma dilimleri konur Zeytinyağı, sirke, hardal, tuz, biber karıştırılarak hazırlanan vinegret sos hindibaların üzerlerine gezdirilir
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız