iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
150gr bonfile
1su bardağı krema
1adet soğan(rendelenmiş)
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1çay kaşığı biberiye
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Rendelenmiş soğan, tuz,zeytinyağı ve biberiyeyi karıştırıp bonfileyi bir gece bu karışımda bekletin
Rokfor peynirini küp şeklinde doğrayın ve tavada krema içerisinde (kısık ateşte) eritin
Sosun içerisinde beklettiğiniz bonfileleri tavada pişirin
Servis tabağına alıp üzerine hazırladığınız sosu dökün
Haşlanmış brokoli ve havuç ile servis yapın
150gr bonfile
1su bardağı krema
1adet soğan(rendelenmiş)
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1çay kaşığı biberiye
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Rendelenmiş soğan, tuz,zeytinyağı ve biberiyeyi karıştırıp bonfileyi bir gece bu karışımda bekletin
Rokfor peynirini küp şeklinde doğrayın ve tavada krema içerisinde (kısık ateşte) eritin
Sosun içerisinde beklettiğiniz bonfileleri tavada pişirin
Servis tabağına alıp üzerine hazırladığınız sosu dökün
Haşlanmış brokoli ve havuç ile servis yapın