Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rol Değil Gerçek

Rol Değil Gerçek
0
31

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Rol Yok Reel Aslında ağladılar,Adını Feriha Koydum'da veda,haberin tamamı burada Adını Feriha Koydum dizisi alkış ile izlenen yapımlardan sadece birisi,oyuncu kadrosu ve konusu ile epeyce başarılı olan dizinin üstünde kara bulutlar geziyor gibi görünüyor Vahide Gördüm bildiğimiz gibi diziden ayrılmıştı tedavisi için ve bu hafta bu ayrılış dizide gösterilecekBu hafta internette tıklanma rekoru kıran dizinin finalinde kızını oynayan Hazal Kaya'yı ağlarken görüyoruz aslında o sahnede Hazal Kaya doğrusu gözyaşlarına baskın olamamış ve izlerkende göreceğimiz gibi dizideki annesi için gözyaşları dökmüş Şu Anda sizler için haberin tamamını ekliyorum 1548647479 1548647479 roldegilgercek5c4e7c3c0852aroldegilgercek5c4e7c3c0852a roldegilgercek5c4e7c3c0852a “Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm’e 20 Eylül’de göğüs kanseri teşhisi konmuştu Hastalığın üçüncü evresinde olduğunu öğrenen ve zaman kaybetmeden tedaviye başlayan Gördüm, diziye veda etti Gördüm’ün son defa izleyici karşısına çıkacağı bölümün fragmanı yayınlandı Altı ay daha sonra her tarafta dizi kadrosuna dahil olacağını söyleyen Gördüm, senaryo gereği eski sevgilisinin ölüm haberini alacak ve İstanbul'dan yürüyüp gitmek için köyüne gidecek Gördüm’ün bu sahneleri çekilirken bütün ekibin gözyaşlarına boğulduğu ortaya çıktı Vahide Gördüm’ün kızı Feriha’yı canlandıran Hazal Kaya'nın dizide annesiyle vedalaşma sahnesinde gerçekten ağladığı öğrenildi Park sahnesinde Gördüm’ün ‘Topraklarıma dönüyorum’ sözleri çekimlerde hazırlanmış bulunan yapımcı Fatih Aksoy'uda dakikalarca ağlattı Çekimler bittikten sonra ise tüm takım Gördüm’e iri bir oyuncak ayı armağan etti Vahide hanıma fazla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sağlığına kavuşur ve ekranlara biran önce döner umarımroldegilgercek5c4e7c3c0e3d9alt  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt