Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rol degisimi...

Rol degisimi...
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Rol degisimi ICODEIlık bir ilkbahar sabahı,yatağımı toplamadan ve hiçbirşey yemeden dışarı çıktımBiraz orman da yürümek istemiştimSakince yürüyor,pak havayı içime çekiyor ve refah batmış bu anın tadını çıkarıyordumAncak içimde bir ses beni kuytu bırakmıyor,minik artçı sarsıntılarla içimde,kalbimi kabartıyorduBirşey olacak ve benzeri bu an tersyüz olacaktı Gökyüzü yavaş yavaş gri bulutlarla dolmaya başlamıştı birsüre daha sonra,ICODEilkbahar yağmurları başlıyor işteICODE dedim mırıltıylaEnseme düşen bir damlayla irkildim ve kafamı kaldırıp baktığımda tam tepemde gri bir bulut gördüm,yani bütün olarak tepemde çağrıda bulunmak istiyorumICODETam burada durduEpeydir düşünceli bakan gözleri bana odaklandı ve,ICODEevet ne diyorsunuz?ICODE diye sordu bilmiyorum fakat böylece sanmış olabilirsinşayet ilaçlar yüzündenşayet,dedim,bu hikayeleri daha önce milyon kere dinlemiş birinin tek düze sesiyleGülümsedi ve,ICODEmantık!!, ne hoş şey şu mantık öyle değil mi?,herşeyin akla dayalı bir açıklaması varICODEdedi cevaben ben akla dayalı bir yanıt vermedim,dedim,ben yalnızca ICODEbelkiICODE dedim,diye ekledimDudaklarını büzüştürdü ve bir yetşkin bedenine sahip bu çocuk ruhlu adam bana bir sigara uzattı,duvarda asılı duran,ICODEburada sigara içmek yasaktır!ICODEICODE dikkat yazısına ve dolayısıyla bana meydan okuyarakO bir hastaydı ve bende bir doktorRoller, onları oynayanlardan biri tarafından beğenilmeyince defalarca olduğu gibi,ortam gergindi derhal çok devasa görünüyorsun!,dedi anidenGüldümGülümsemedimGüldüm ve,ICODEICODEheybetli mi? diye sordum birkaç kere evet heybetlisin,benden üstün olduğun su götürmez bir gerçekancak ana eşit olduğumuz konularda konuşmalıyız,dedi gizlemeye çalıştığı öfkesiyleOICODEna baktım ve şöyle dedim,ICODEbirçok konuda eşitiz,ama hemen niçin bunları konuşalım ki?ICODEBu soğuk kanlı cevabım onu daha da kızdırmış gibiydiYerinde,koltuğundahuzursuzca kıpırdandı ve,ICODEbence bu konuşulması gereken bir sorunHem bana verdiğin ilaçların bir işe yaradığıda yokKaç yıldır bir tek gece sıcacık dar uyuyamadım,ama sen görüyorum ama gayet mutlu ve epeyde şişmansın,sağlıklısın yani,bu durumda aramızdaki eşitlikler nedir?ICODEBana dinç ve kilolu olduğumu söyleyince bende kendimde olan bu şeyleri tuhaf bir şekilde yadırgadımAslında böylece dinç sayılmazdım ve çoğunlukla herşeyi bırakıp bir köyde yaşamak istiyordumOICODEna döndüm ve,ICODEICODEsence ben mutlu muyumICODEICODE diye sordumBiran bana baktı ve anında gerisinde,ICODEICODEböylece görünüyor!ICODEICODE dediICODEICODEÖyle görünüyor!ICODEICODE bu cümleyi birkaç defa tekrarladımSonra ayağa kalktım ve ona koltuklarımızırollerimizideğiştirmeyi önerdimICODEICODEBenden daha iyi durumda olmanız sizi ne dek da neşelendirici yapıyor,bu yalana inanacağımımı sanıyorsunuz,ben asla yerimden kıpırdamam keza,ben hastayım ve rolüm bubaşka şey bilmem benICODEICODEdedi,çoğalan ve eksilen bir şipşakICODEICODENeden bu kadar fazlaICODEICODEbenICODEICODEdiyor acabaICODEICODEdiye düşündüm biran ve koltuklarımızırollerimizi değiştirme konusunda ısrar ettim birsüre dahaŞüpheyle ayağa kalktı ve,ICODEICODEtamam değişelim bakalım,yan canınız sıkılıyor ve şu çaresiz hastanızla oyun oynamak istiyorsunuz,ama yinede isteyerek bunu kabül ediyorumICODEICODEdediSonra benim koltuğuma oturduKoltuğuma oturur oturmaz yerini yadırgar gibi hareketlendi lakin kısa birsüre daha sonra alıştı ve yerini kanıksamış biri gibi kuytu bakımlı koltukta dönüp durdu nasıl hissediyorsun şuan?,diye sordum biranda üzerime çöken bıkkınlık ve umutsuzluk duygusuyla ve bunalmış bir sesle o kadar bir ilginçliği yokmuş senin koltuğunda lakin yinede buradan hasta gibi görünüyorsun,dedi bana enerjik bir ses tonuyla ÜzülmüştümBelki birşeyler değişecektiAncak herşey bu koltuktada aynı işteYağmur yağıyorSanki koca bir âlem birazdan patlayacak,sonsuz uzay boşluğunda kaybolup gidecekYada bu bana olacakBu olmalıTekrarlayan sancı bu ne düşünüyorsunuzu sorabilir miyim acaba bay hasta,dedi pat diye, düşüncelerimi bölerek ve şayet o anın etkisiyle bana sinir bozucu gelen kahkahasıylaICODEICODEHiçbirşey!ICODEICODE dedim,ICODEICODEhiçbirşey düşünmüyorum,,yalnızca kaybolmak istiyorum,yokolmak,yitip gitmek,beni ICODEICODEbenICODEICODE yapan herne varsa o yada onlardan soyutlanmakICODE`  

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,719Kullanıcılar
Gozcuk33Son üye
Üst Alt