Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Roman gibi hikayeme bir bakın ..

Roman gibi hikayeme bir bakın ..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu sene başı alper ve ben aynı sınıfa duşmüşüzAlper cok yakın arkadasımcanım gibi severim kendisiniAlper le sınıfa girdik Oturduk bir kız girdi Ben şok Alperde tepki yoksonra aradan süre gecti Alper kızı ben cok seviyorum dediBende aşkımdan ölüyorum lakincok seviyorum yemek yemek yiyemicek uyuyamıcak duruma geldimama kızın 2mizdnde haberi değilaradan belirli bir zaman gecti kız bizim bi arkadas var yine aynı sınıfta ömercan die bi bakmalar cocuga bi kesmeler sonra ortaya cıktı kız cocugu seviyormus ben zaten yıkıldım alperde cok üzüldü Ama ömercan daha cok üzüldü ayrıca kızı sevmiyorkeza alperin kızı sevdigini biliyorkıza söyleyemiyoröle böle derken alper ömercanla kızın arasını yaptı bunları cıkarttıKendisi alkole basladıkomalara girdi kac defa(Kızda ahım şahım bişi olsa hiç olmazsa)Bende unuttum kızı lakin sırf alper seviyor die yahut ömercan olsa karsımda zaten sevmezdim öyle muhakkak dururdum karsında aradan muhakkak bir vakit gecti ben bunu kızı unutuyım die bahar adında bir kıza takıldım yine benzer sınıfta kızın lakabı x erkekler arasında kızlar bilmez di x iBen alpere dedim alper ben baharı seviyorum bi ögrenek nedir kimdir alper tmm dedisonra ögrenmiş istanbuldan cıktıgı varmıs murat dietmm dedim unuturum yada unuttururumbasta unutturmaya calıstım anladımki kız cidden seviyor fakat bende seviyorum elimden gelenin en iyisini yaptım şiirler yazdım şarkılar yaptım kızda tık yok(lakin kız kendine yazıldıgını bilmiyor UYARI)Derken matematik hocası 2mizi benzer sıraya aldı ben koptum tamamlanmış deim ben kaldım matematikten(ciddende kaldım sınawda ben kıza bakıyorum kız kagıda)ben sonradan ögrendim alperde kızı seviyormuş ögrendim cok üzüldüm yine dedim alper kızı ben seviyorum sen cık aradan dedi ara die bişi değil zaten kızın var cıktıgı tmm dedim o zaman 2mizde unutcaz Bende hatırından çıkmak için alkole basvurdum kasalarca bira devirdimkendime gelemedim bir türlü baktım alperde unutamamıssonra ona ilk kızı onun için nasıl gözümü kırpmadan bıraktıgımı anlattım Tmm dedi unutmaya calısıyorum Ertesi gün ögrendimki kızla gece yarılarına dek msjlasıyormusarkadas olarakderim yemişim böle arkadaslıkm olur hani unutacaktın hani unutucaktık nerede kaldı dedimtmm dedi birkez daha bunlar benle 12 ay konusmadılar ben 2 ay bos sınıfla dertleştimderdimi sıralara yazdım sıralarda aşk hikayem yazarkıza sonradan söyledim seni cok seviyorum fakat sen baskasını seviyorsunanlıyorum yalnızca seni unutmaya calıscam bana tezgâhtar ol diearadan gene baya süre gectiyaklasık 1 ay ulusal güvenlik dersinde alperin yandası tolga tarafından bir koploya geldimBaharı bekleyen kumrular gibi sarkısı calmaya basladı birden cümbür cemaat alpere baktıo an anladımki alper hala unutmamıs ve bana unuttu dedittirilmişo pottan sonradan böylece güvenmedim arkadasıma
sizce ne yapmalıyım seneye gene aynı sınıfta askım söndü gibi ama emin de olmas hani bi düşünce veririmsniz????

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt