Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Romanov Koyunları Doğurma Makinası

Romanov Koyunları Doğurma Makinası
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Romanov Koyunları Doğurma Makinası romanov koyun fiyatları romanov koyunu fiyatları koyunu fiyatı rus koyun fiyatı romanov koyunu, romanov koyun fiyatları, nomanov koyunu özellikleri, romanov koyun olmak isteyenler Türkiye'de son yıllarda hayvancılık sektörüne vurulan baltalar, dıştan getirtilen karkaslar, İstanbul sokaklarında dolanan Anguslar vs derken, bir girişimci Daha doğrusu Osman Nuri Günay 2005 yılında Tarım Bakanlığı'na başvuruda bulunuyor Diyor fakat Rusyada yer alan Romanov koyunlarından istiyorum Eee Türk mekanizması ancak 2011 yılında devreye giriyor ve Rusya Devlet BaşkanıDmitri Medvedev'in özel izni ile bu koyunardan toplamda 175 tanesini zorda olsa alıyor 1549353165 1549353165 romanovkoyunlaridogurmamakinasi5c5940d1b85ebromanovkoyunlaridogurmamakinasi5c5940d1b85ebromanovkoyunlaridogurmamakinasi5c5940d1b85eb Acilen bu koyunun nasıl bir özelliği var diye merak ediyorsanız arkadaşlarım ? Rus Romanov koyunları bunaltıcı hava ve soğuğa dayanıklı, yılda iki kez gebe kalıp her seferde 34 yavru doğuruyor çiftlik sahibi Günay, 2005 yılından itibaren 5 sene baştan başa 17 ülkede bu koyunları araştırdığını, saf ırkı yalnızca Rusya'da bulduğunu söylüyor Günay, Rusya'daki Romanov Kraliyet ailesinin bu koyun cinsini olmak için 170 yıllık bir egzersiz yaptığını belirtiyor Türkiye'de bir yılda 100 koyundan 85 kuzu alınırken Romanov cinsi 100 koyundan yaklaşık 500 kuzu alındığını vurgulayan Günay, bu koyunların üreme verimliliğine dikkat çekiyor Bu koyunlardan alınacak yeni yavrular ile devletin desteğide verilirse, bir kaç yıla kalmaz Türkiye'deki hayvancılık sektörü yine gelişir diye düşünüyorum Bu koyunla alakadar olup olmak isteyen arkadaşlarımızı bir sayfaya rehberlik etmek istiyorum Burada en altlarda yazan arkadaşın dediğine kadar ( rus kendisi ) 320450 bin liraya maloluyormuş konteynırı bilginiz olsun Koyun Fiyatları Kuzu Fiyatları Romanov Koyun Fiyatları  

858,506Konular
983,018Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt