romantik aşk kokan msn nickleri romantik aşk nickleri slow nickler slow msn nickleri aşk kokan nickler kokan sözler aşk ve sevgi Nickleri Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin °(w)°AylarGeçsedeYillarGeçsedeBirÖmurBöyleG itsedeBenSeniUnutamam°(w)° (w)*Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor *(w) (f)HerInsanSevilcekVeSevecektir(f) Bir gün titreyerek uyanirsan bil ancak resmini optügüm gündür Fakat bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ama oldügüm gündür Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zor Kullanarak $air Yaptilar (u)–Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer–(u) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR! Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini haberdar olan avuclarinin icinde solsaydim Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin