Romantik nikah davetiye sözleri 2019 romantik düğün davetiyeleri romantik davetiye sözleri Severek evlenenler için ve romantizm sevenler için, birbirinden romantik aşk kokan nikah davetiyesi sözlerini, bu yazımızda paylaşıma sunuyoruz Melek'ler 1548454242 1548454242 romantikdugundavetiyesozleri20195c4b89647bdd7romantikdugundavetiyesozleri20195c4b89647bdd7 romantikdugundavetiyesozleri20195c4b89647bdd7 İşte başlıyoruz: Ayrılık Yok Sevda kavuşturdu Ellerimizi Kalplerimiz Bir Geleceğe Umutla Bakıyoruz Şimdi, Davetiyemiz Sizlere Evlilik Bizlere uğur Versin Ilk Görüşte Aşk Bu Olmalı iŞte Rabbim Seni Bana Yazmış Bozamaz Kimse, Bu Mutlu Günümüzde Sizleride Aramızda Bakmak Dileğiyle Adını Kalbime Yazdım Gözlerini Gözlerime Kazıdım Kimseyi Görmez Bu Gözler Senden başka Seviyorum Seni Delikanlıca, Davetiyemiz Bütün Bizi Tanıyanlara Buluştu Kalplerimiz, Karar Verdi Ellerimiz, Belli Adımlarla Çıktık yola, Düğünümüzde Sizleride Aramızda Görmek iSteriz Can Sıkıcı Sarıldık Birbirimize Kimse Vaz geçiremez Bizi Sevgimiz Delice Evlilik Var Önümüzdeki Günlerde Sizleride Aramızda Görmek Dileğiyle Aşk Havuzunu Doldurduk Sevdamızla, Geleceğimizi Hazırlıyoruz Belirli Adımlarla Bu Mutlu Dünyamızda, Ilk Adımı Sizlerle Paylaşmak istiyoruz Zarar Görmüş kalpler Olmasın Bu Dünyada, Sevenler Acı Çekmesin Karşılıksız Dünyada, Bizim Gibi Mutluluk Sahibi Etsin Herkezi ALLAH, Davetlimsiniz Nikahımızda Olursunuz inşallah id Tatlıdır Gülüşün Mutlu Olurum Seninle, Güzeldir Sözlerin Hayat Bulurum Sesinle Dünyalarımız Birleşecek Bugün Bu gece, Tüm Sevdiklerimiz Davetlidir Bu Düğüne Hayata bağlanmışız Sımsıkı Seninle, herkezi Kıskandırcak Bir Sevgi Bizimkisi Değil Hiç Kimsede, Bu Sevgiyi resmiyete Dökeceğimiz Bu gecede Sizleride Nikahımızda Bakmak Dileği iLe Güz Rüzgarları geçmesin hayatımızdan, iLkbahar Aylarında Kalsın Kalbimiz oLmasın Birbirimize Yalan, Seviyorsum Seni ALLAH ım Şahit Buna inan, 1 Davetiyemde Senin için Geldi Güzel insan Senin yanına Güzellik Fazla yalan yok, Sevilmek Var Beğenmemek Değil, Aşk Var Sevgi Var Seninle Bu Gece Nikahımız Var, Sizleride Aramızda Görmekten Sevinç Duyarız Evleniyoruz Sizleride Aramızda Görmek iStiyoruz, Devlerin Aşkına Şahit Olmanız için Bu Davetiyeleri özenle Size yolluyoruz Çıktık Sevda Yoluna Aşkımız Oldu Kocaman Bir Dünya Ellerimiz Kenetlendi Bu Sevda yolunda Şimdi Sadece 1 Adım kaldı Beklediğimiz O belli başlı, Bu Mutlu Günümüzde Sizlerinde O Ana Şahit Olmanızı istiyoruz Nikahımıza Bekliyoruz