Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Romantik Günbatımı Resimleri

Romantik Günbatımı Resimleri

Similar threads

GÜN BATIMI ve kuğular yanyana gelindiğinde objektiflere fazla hoş bir görünüm çıkıyor kuğu diye gözlerimde güneşin batişi bulutlarmış yalanmış tümü yalan savrulup gitmek varmış bambaşka yörüngelerde Ruhu dinlendiren bu güzel görüntülerle sizleri başbaşa bırakıyorum *
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
GÜN BATIMI Fotoğrafları, Fotoğrafçılık Dersleri, GÜN BATIMI Fotoğrafı nasıl çekilir Günbatımı Fotoğrafları Çekimi İçin Teknik Bilgiler Günbatımının romantik havası amatör profesyonel tüm fotoğrafçıların bu görüntüleri yakalama isteğini uyandırır Birçok süre çıplak gözle görünen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Yeni Güneşin Batışı Resimleri Bu hoş gün batımı resimlerini kısa bir şiir ile sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar umarım şiiri ve Gün Batımı resimlerini beğenirsiniz GÜN BATIMI Bir arkadaş şiirde,Gün batımını anlatmış,Böylece güzel olmuş ancak,Daldırdı beni hayallere,Kapadım gözlerimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Gündoğumu ve günbatımı anlarında Güneş neden kırmızı görünür? Dünya atmosferi toz parçacıklarıyla doymuş bir hava tabakasıdır Bu toz ve parçacıklar güneş ışığını dağıtır Gündoğumu ve günbatımında güneş ışınları eğik açı ile geldiklerinden atmosferde kat ettikleri yol daha uzundur ve daha fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,506Konular
983,084Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt