Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Romantik Sevgi Mesajları

Romantik Sevgi Mesajları
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Romantik sevgi sms

♥ Ayriliklar kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirirTipki ruzgarin mumu sondurup yangini guclendirdigi gibi

♥ Gul bahcesinde gecsede omrum inan ustune gul koklamam gulum seni koklamak olsada olum ugrunda olmeye deger gulum

♥ Dunyada 2 renk gul olsun biri kirmizi digeri beyaz sen beni unutursan kirmizilar solsun ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun

♥ Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'

♥ Bir gun bir ruzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla

♥ Dunyan oyle bir kararsin ki seni aydinlatan tek isik gozlerim olsun

♥ Sevmek olmektir bence ben de sevmistim olmeden once

♥ Sari giyer gunes olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer matem olursun Kimbilir belki bir gun Beyaz giyer benim olursun

♥ Gozlerin Nehir Kirpiklerin Kopru Olsun Ben Tam Uzerinden Gecerken Ipler Kopsun Dustugum O Yer DUDAKLARIN OLSUN

♥ Yalnizlik gecelerin Umit bekleyenlerin Hayal caresizlerin Yagmur sokaklarin Tebessum dudaklarin Sen ise yalniz benimsin birtanem

♥ Gul bahcesinde gecsede omrum inan ustune gul koklamam gulum seni koklamak olsada olum ugrunda olmeye deger gulum

♥ Eger beni bu sokakta bu semtte bu $ehirde bulamazsan sevgilim bilki ben Gozlerinin daldigi yerdeyim

♥ Guller hep ellerinde acsin ama dikenleri batmasinsevda hep seni bulsun ama seni yaralamasinmutluluk hep yuregine dolsun ama beni unutturmasin

♥ Gun bir gun sevdalanmis geceye gecede yakomoz dusurmus denize ogunden bugune geceyle gunduz ayrilmaz olmus taki gunes tutlup golge dusurene dek sevdalara

♥ Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen biri de senden ba$kasini gormeyen ben

♥ Eger colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damlayas olsaydin; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim

♥ Gece midir insani huzunlendiren yoksa insan midir huzunlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana dusunduren yoksa ben miyim seni dusunmek icin geceyi bekleyen ?

♥ Olsen bile benden kurtulamazsin Kefen olur bedenini sararimYagmur olur uzerine yagarimCicek olur mezarinda acarim Olsen bile benden kurtulamazsin

♥ Once dustugumde kalkmayi ogrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ogrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ogrendim herseyi ogrendimde yalniz unutmayi ogrenemedim

♥ Bir Gun Cehennemde Karsilasabiliriz Sen Kalp Hirsizi Oldugun icin Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim icin

♥ Ustune `seviyorum` yazdigim bir kagittan sandal yapiyor dereye birakiyorum ister yuzsun ister batsin ister bir caliya takilsin o kagit sandal hep derenin bir yerinde olucak biliyorum

♥ Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir

♥ Basini gogsume yasladiginda tek bir dusmanim vardir:gecip giden zaman

♥ Seni benim kadar sevenler sana benim kadar hasret kalsin

♥ Sen elimden tutunca deniz basardi icimi Sen elimden tutunca yuregim yesil yosunlara takilip gunlerce dip akintilarinin pesisira gitmk isterdim

♥ Yanagina konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yonunu ruzgara don yeter Cunku ben o ruzgardayim

♥ Ben seni dun sevmedim cunku dun bitti Ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek Ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek