Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

romantik sözler kalp açan duygular

romantik sözler kalp açan duygular
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
romantik sözler kalp açan duygular romantik resimli sözler resimli hissi sözler duygu sözleri kalp kalpli * Sana Ne Demeliyim BilmiyorumGüneşim Desem Güneş BatıyorHayatım Desem Hayat KısaGülüm Desem Oda SoluyorSana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENınle YaşIyO * Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın * kavuşmak ölüm ise hasretin işkence, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu şimdiden çizdim, ya sen yada vefat,aşkım * Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM * SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGILSENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN * BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN * INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM * SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA AĞIT OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM * GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR FAKAT BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR * GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA MATEM EDINMEK ISTERDIM GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN * SERT RUZGARLAR KARANLIK GECELERI SEVERMIS , TIPKI BENIM SENI SEVDIGIM GIBI * HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE * AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM * En büyük felaketler içinde deha ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar * Gülümsemek senin için bir heves olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun * Biliyor musun, seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum Lakin tek farkın onlardan milyonlarca var Ama sen bir tanesin * Dün güllerle seni karşılaştırdım Güller hoş fakat sen daha güzelsin Tüm vücudumu ateşlere at yansın Fakat yalnızca kalbim kalsın Çünkü içinde sen varsın bir tanem * Mutluluklar seninle olsun Yanlızlıklar benimle GitLakin birgün aklına geleceğim! * Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani hatıralar vardır ya değeri geç anlaşılması mümkün; bundan başka aşk vardır ya seni anlatır * Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştırMaksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır * Seni yüz birey seviyorsa bilki içlerinde ben de varım Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim Seni bir birey seviyorsa o benim Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür! * Bırakıp gittin beniSeni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki fakat unutmayı katiyen * Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! * Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDıM * Bana ' Seni Seviyorum ' diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın tüm gerceklerine değişmeye razıyım * Yanlızların adamıyım uyku değil gözlerimde Yanlızların adamıyım başka biri yok gözümde Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece * Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir * Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde!!! * YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI CÜMBÜR CEMAAT UNUTABILIR,BEN ASLA! * Sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür!!! * Zeki olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun * Deniz kumlardaki izleri siler fakat hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez * Gül nedir ancak? Solup gider Gün nedir fakat? Gelip gider Alev nedir fakat? Söner biter Lakin sana olan sevgim sonsuzdur, fakat mezarda biter * Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Lakin Sende Biliyorsun Ancak Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Yaşam Var 1549101664 1549101664 romantiksozlerkalpacanduygular5c556a654363fromantiksozlerkalpacanduygular5c556a654363f http:file:C:DOCUME%7E1userLOCALS%7E1Tempmsohtml101clipimage002gif  

858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt