Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rome Total War Hile Arayan İçeriye

Rome Total War Hile Arayan İçeriye
0
131

Similar threads

Arkadaslar Bıldıgınız Gıbı Rome Total War Da Bır Sıfreyı 2Kez Gırmek Istedıgınızde Hata Verıyor Ve Gıremıyorsunuz Bu Patchle Artık Dıledıgınız Kadar Hıle Gıreceksınız Oncelıkle Asagıdan Patch 13 I Indırın Ve Kurun Boyut 102 Mb Dıkkat Ilk Once Patch 13 U Kurun Yoksa Calısmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Evet Arkadaslar Dun Rome Total War u Yukledım CRacKledım Ve Normal Calıstı Fakat Daha SOnra Patch 13 Ve Ardından Patch 15 I Yukledım Ve CRaCk Istedı Onuda Yaptım Cd Den Tekrar Oyuna Gırdım Normal Ilk Bastakı Ekran CIkıyor Ve Daha Sonra Oyundan Atıyor Masaustune Bılen Yardım Edebılırmı ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar merhaba, Rome Total War hayranıyım ben uzun süredir abimin pc nde oynarım yani ama bnm kendi pc mi ne zaman aldım oynayamaz oldum çünkü kasıyorArkadaşlar durum şöyle oyunu yükledim oyunun ilk hali güncelleme atmadım yani girdim sağlam mükemmel hiç kasma yok ama inşaat raporları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Bu Hileler Rome Total War v10 da 1 kere yazılıyor ek paket yükleyip denerseniz çoklu yazılır ama sizin oyunda benimki gibi ise yani orjinal değilse ek paketlerden hiçbiri yüklenmiyor!!! Hile menüsüne girmek için oyun esnasynda ‘é ‘tuşuna basın ve aşağıdaki kodları girin: gamestop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt