Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Romnatik olamiyorsunuz iste

Romnatik olamiyorsunuz iste
0
31

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Romnatik olamiyorsunuz iste Romantik olmaya çalışırken +Aşkım yağmurun aşağı yürüyoruz Ne kadar romantik değil mi Ne demezsin Donumuza değin ıslandık +Ne dedin anlamaıdm Evet aşkım ne dek romantik diyorum +Hıı, hıı Aldın mı yüzüğü Hangi yüzüğü? +Anlamamazlıktan gelme Ne dediğimi biliyosun Immm Şey alamadım Fakat laf önümüzdeki ay alacam +4 aydır aynı şeyi söylüyosun Fikret Yeter bundan böyle ! Hazır hayatım sinirlenme +Nasıl sinirlenme ya Yağmur şarıl, şarıl üzerimize yağıyo donumakadar ıslanmışım Bi de yüzüğü almadım diyosun Şaşırma bişeysin Fikret Ne masası bu +Bugun evliliğimizin yıldönümü hayatım Ay Ekrem Fazla romantiksin Mumlar Şarap Harikasın +Her şeyi senin için yaptım Çok para harcadım Ama sana layık emrindeki Bu şarabın tadı değşik gibi Markası ne bunun +Yo değil hayatım Niye değişik olsun Çok güzel Salih Baba şarapları 4,50 kuruş 4,50 kuruş mu Ooolaamaz Köpek öldüren bu Şu romantik günün içine ettin ya ühühhüh +Yok hayatım Şaa şarap ucuzlamış Fransa deposundaki şarapları piyasaya sürü Lakin ağlamaya ya diğerleri çok pahalıydı napayım +Hayatım Yağmur ne hoş yağıyor dimi Yoo, gayet alışılagelmiş yağıyor +Yağmurlu havada yürüyünce aklına ne geliyor Şemsiye +Diğer Don +Donla ne ilgisi var be Donumuza değin ıslanıyoruz ya O bakımdan şey ettim +Başka bişi söyle fakat nesne yok İçinde aşk olan, sevgi olan bişi Ha Beşiktaş +Ne Beşiktaş'ı Hani varya Beraber yürüdük biz bu yollarda Berabaer ıslıandık yağa yağmurda Derhal sı +Kes Faruk kes +Aşkım biliyor musun Yemeğe çıktığımız birincil günden beri, bana hiç güzel sözler söylemedin Napayım +Şu yağmurlu havada güzel bişiler söyle Iltifat et Elin buz gibi, dtün karpuz gibi +Çüüşş Biraz kibar ol Elin buz gibi, kalçan karpuz gibi +Sus Hikmet sus Hayatı baştan başa kızlara laf aatan bi abazayla birlikte olursan, hiç güzel sözler bekleme Nalan sevgius  

858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt