Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rpg oyun tavsiyesi

Rpg oyun tavsiyesi
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle herkese iyi forumlar
Arkadaşlar ben sizlerden açık dünya rpg oyunu istiyorum ve öncelikli olarak kendi karakterimi oluşturabildigim oyunlar olmasını tercih ederim
Şu ana kadar bu şekilde rastladığım ve bitirdiğim oyunlar
The elder scrolls skyrim
The elder scrolls oblivion
Saints row serisi (pek rpg sayılmaz)

isletim sistemim windows 7 32bit
ekran kartim Geforce 9600gt 1 gb 256 bit ddr3
ram 2 gb 667 Mhz
İşlemcim intel core 2 duo 24 ghz

tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Saygılar

Similar threads

İşlemci: P4 28 GHz Ram: 1 Gb Ekran Kartı: ATI Radeon 9550 X1050 Series 256 Mb Sistem: Xp Sp3 Monitör: Samsung 19 Herhalde başka bir özelliği de kalmamıştır ################################################## YAKIN GELECEKTE BİLGİSAYARIMI DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM LÜTFEN KİMSE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
1986 yılında kurulan Bethesda Softworks, şimdiye kadar çıkardığı oyunlarıyla oyun sektörüne damga vurmuş başarılı bir stüdyo olarak biliniyor. Şimdiye kadar ZeniMax Media çatısı altında pek çok oyun geliştirme stüdyo ile birlikte görev yapmış Bethesda, The Elder Scrolls, Fallout ve DOOM gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
The Elder Scrolls, pek çok oyuncunun sevdiği ve saygı duyduğu bir RPG serisi. Özellikle son iki oyunu Oblivion ve Skyrim ile ismini iyice duyuran efsanevi seri, geçtiğimiz yıllarda Xbox tarafından satın alınan Bethesda tarafından geliştiriliyor. E3 2018’de çok kısa bir fragman ile duyurulan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
The Elder Scrolls, pek çok oyuncunun sevdiği ve saygı duyduğu bir RPG serisi. Özellikle son iki oyunu Oblivion ve Skyrim ile ismini iyice duyuran efsanevi seri, geçtiğimiz yıllarda Xbox tarafından satın alınan Bethesda tarafından geliştiriliyor. E3 2018’de çok kısa bir fragman ile duyurulan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Nintendo Switch reklamı, sonbahar sezonunun major RPG oyunlarını bilhassa Skyrim'i tanıttı Nintendo Switch, bir yıl her tarafında piyasadan mahrum olmasına karşın, birçok büyük oyun için ev sahası haline geldi Gelecek zamanlarda daha fazla şey olacak gibi gözüküyor Super Mario Odyssey'nin yanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt