iltasyazilim
FD Üye
Rulo Krep Pasta Tarifi İçin Malzemeler
Krep için;
2 yumurta 1 çay bardağı şeker 2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1, 5 su bardağı un Krebin içi için;
2 poşet krem santi 1, 5 su bardağı süt Kreması için;
1 litre süt 1 su bardağı irmik 1, 5 su bardağı şeker 1 paket vanilya 100 gr margarin Süslemek için;
Muz, çilek vs
Kaç Kişilik: 810
Hazırlama: 1 saat
Pişirme: 15dk Rulo Krep Pasta Tarifi Yapılışı
Görünümü ve lezzetiyle farklı bir tat olduğu için mutlaka bu tarifi deneyin derim ve bian önce tarife geçeyim
Once krem santiyi hazırlayıp dolaba kaldırın ve krep için yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıp kalan malzemeleri ilave edin Kekden sıvı bir hamur olacak
Yağlanmış yapışmaz tavaya kepce yardımıyla dökerek ince krepler elde edin Bitince krepler soğuyana kadar irmikli kremayı yapmaya başlayın
Tum malzemeleri (margarin hariç )bir tencereye alin kaynayıp katılaşınca margarini ilave edin ve tencerenin kapağını kapatıp soğumaya bırakın (kapağını kapatmazsanız kaymak tutar )krema soğurken kremsantiyi çıkarıp kreplere güzelce sürün (1 tane krep ayırın kalıbın altına koymak için)ve rulo yapıp buzluğa kaldırın İyice dönüp sertleşince çıkarıp dilim dilim doğrayın ve önce kalıbınızın altına ayırdığınız krebi serip sonra dilimlediğiniz ruloları etrafına iki sıra olarak dizin ve ortasına irmikli kremayı boşaltın soğudukdan sonra kalıpdan çıkarın ve üzerini istediğiniz gibi süsleyin Afiyet olsun
Krep için;
2 yumurta 1 çay bardağı şeker 2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1, 5 su bardağı un Krebin içi için;
2 poşet krem santi 1, 5 su bardağı süt Kreması için;
1 litre süt 1 su bardağı irmik 1, 5 su bardağı şeker 1 paket vanilya 100 gr margarin Süslemek için;
Muz, çilek vs
Kaç Kişilik: 810
Hazırlama: 1 saat
Pişirme: 15dk Rulo Krep Pasta Tarifi Yapılışı
Görünümü ve lezzetiyle farklı bir tat olduğu için mutlaka bu tarifi deneyin derim ve bian önce tarife geçeyim
Once krem santiyi hazırlayıp dolaba kaldırın ve krep için yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıp kalan malzemeleri ilave edin Kekden sıvı bir hamur olacak
Yağlanmış yapışmaz tavaya kepce yardımıyla dökerek ince krepler elde edin Bitince krepler soğuyana kadar irmikli kremayı yapmaya başlayın
Tum malzemeleri (margarin hariç )bir tencereye alin kaynayıp katılaşınca margarini ilave edin ve tencerenin kapağını kapatıp soğumaya bırakın (kapağını kapatmazsanız kaymak tutar )krema soğurken kremsantiyi çıkarıp kreplere güzelce sürün (1 tane krep ayırın kalıbın altına koymak için)ve rulo yapıp buzluğa kaldırın İyice dönüp sertleşince çıkarıp dilim dilim doğrayın ve önce kalıbınızın altına ayırdığınız krebi serip sonra dilimlediğiniz ruloları etrafına iki sıra olarak dizin ve ortasına irmikli kremayı boşaltın soğudukdan sonra kalıpdan çıkarın ve üzerini istediğiniz gibi süsleyin Afiyet olsun