Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rumeli Büryan Pilavı

Rumeli Büryan Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Rumeli Büryan Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*3 bardak pirinç
*8 baget
*Pilavın çok az üstüne çıkacak kadar tavuk suyu
*Tuz
*2 baş soğan
*Tereyağ

Rumeli Büryan Pilavı Tarifi Yapılışı Pirinç ıslatılır
Tavuklar kaynamaya konur ( tuzu tavuk suyuna atın )
Bu sırada soğanlar minik minik doğranıp tereyağda kavrulur Pirinç süzülüp o da iyice kavrulur Kavrulduktan sonra tepsiye dökülür Üzerine pirinçlerin çok az üstüne çıkacak şekilde tavuk suyu konulur ve bagetler yerleştirilir 180 derecelik fırına verilir suyunu iyice çekip kızardıktan sonra fırından çıkarılır
Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt