iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler 1 kg kuzu eti(yağlı kemikli parça) 500 gr pirinç Maydanoz 2 soğan Tuz karabiber kızmızı biber Yapılışı
ETİ, TUZ VE SU İLAVE EDEREK HAŞLAYIN FIRIN TEPSİSİNE, KÜÇÜK ÇENTİLMİŞ SOĞANI, MAYDANOZLARI SERPİŞTİRİNİYİCE YIKANMIŞ PİRİNCİ, SOĞANIN ÜSTÜNE DÖŞEYİN, ÜZERİNİ BİR PARMAK GEÇECEK KADAR ET SUYU İLAVE EDİNKIRMIZI BİBER, KARABİBER SERPİŞTİRİN, EN ÜSTÜNE DE ETLERİ SIRALAYINİSTERSENİZ, EN ÜSTÜNE DİLİMLERE KESİLMİŞ KUYRUK YAĞLARI KOYUNTEPSİYE KÜLLENMİŞ SAÇ KAPATIN, ÜSTÜNE KOR KÖMÜRLERİ SIRALAYIN VE HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN BU ESKİ BİR TARİFMİŞ GÜNÜMÜZDE FIRINDA DA HAZIRLANABİLİYORRUMELİLİ SOYDAŞLARIMIZIN BU YEMEĞİ GÖLLER YÖRESİ BÖLGESİNDE DE AYNI YOLLA HAZIRLANMAKTA
ETİ, TUZ VE SU İLAVE EDEREK HAŞLAYIN FIRIN TEPSİSİNE, KÜÇÜK ÇENTİLMİŞ SOĞANI, MAYDANOZLARI SERPİŞTİRİNİYİCE YIKANMIŞ PİRİNCİ, SOĞANIN ÜSTÜNE DÖŞEYİN, ÜZERİNİ BİR PARMAK GEÇECEK KADAR ET SUYU İLAVE EDİNKIRMIZI BİBER, KARABİBER SERPİŞTİRİN, EN ÜSTÜNE DE ETLERİ SIRALAYINİSTERSENİZ, EN ÜSTÜNE DİLİMLERE KESİLMİŞ KUYRUK YAĞLARI KOYUNTEPSİYE KÜLLENMİŞ SAÇ KAPATIN, ÜSTÜNE KOR KÖMÜRLERİ SIRALAYIN VE HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN BU ESKİ BİR TARİFMİŞ GÜNÜMÜZDE FIRINDA DA HAZIRLANABİLİYORRUMELİLİ SOYDAŞLARIMIZIN BU YEMEĞİ GÖLLER YÖRESİ BÖLGESİNDE DE AYNI YOLLA HAZIRLANMAKTA