Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rumeli Yemeği

Rumeli Yemeği

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
4 kişilik
12 kg parça et
1 demet taze soğan
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 demet dere otu
1 çorba kaşığı tereyağı
1 demet taze nane
1 çay kaşığı karabiber
tuz
hamuru için:
2 adet yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çorba kaşığı nane
1 su bardağı sıvı yağ
alabildiği kadar un


HAZIRLANIŞI
Sıvı yağı tencerede kızdırın Sarmısağı, soğanları ve dereotunu ince ince kıyın Yağın içine atın ve çevirerek kavurun Eti de ekleyin ve birkaç dakika daha kavurun sonra tencereyi ocaktan alın Başka bir kabın içinde 2 adet yumurta, 1 çay kaşığı kabartma tozu ve unu karışıtırıp naneyi ilave edin Hmur haline getirin ve bu hamuru mutfak tezgahına yayın Küçük parçalar kesin Bir su bardağı sıvı yağı derin bir tencerede kızıdırn Kestiğiniz hamur parçalarını içine atın Çevirerek kızartın Büyük bir tabağa hamurları dizin ve üzerine yemeği dökün
 
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt