Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rumlar hakkında ayet

Rumlar hakkında ayet
0
240

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Rumlar hakkında ayet

Rumlar, (Arapların bulunduğu bolgeye) en yakın bir yerde yenilgiye uğradılar Halbuki onlar, bu yenilgilerinden sonra birkac yıl icinde galip geleceklerdir Eninde sonunda emir Allah'ındır O gun muminler de Allah'ın yardımıyla sevineceklerdir Allah, dilediğine yardım eder O, mutlak guc sahibidir, cok esirgeyicidir
RUm : 2

Similar threads

Zafer Allah'ın yardım ettiği kimselerdir hakkında ayetler Allah size yardım ederse, artık size ustun gelecek hic kimse yoktur Eğer sizi bırakıverirse, ondan sonra size kim yardım eder? Muminler ancak Allah'a guvenip dayanmalıdırlar Ali İmran : 160 Kim Allah'ı, ResUlunu ve iman edenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Rumlar hakkında ayet Rumlar, (Arapların bulunduğu bölgeye) en yakın bir yerde yenilgiye uğradılar Halbuki onlar, bu yenilgilerinden sonradan birkaç sene içinde galip geleceklerdir Eninde sonunda emir Allah'ındır O gün müminler de Allah'ın yardımıyla sevineceklerdir Allah, dilediğine destek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Galibiyet Allah'ın yardım ettiği kimselerdir hakkında ayetler Allah size yardım ederse, artık size üstün gelecek hiç kimse yoktur Eğer sizi bırakıverirse, ondan sonradan size kim yardım eder? Müminler oysa Allah'a güvenip dayanmalıdırlar Âli İmrân : 160 Kim Allah'ı, Resûlünü ve iman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Takvim ay yıl mevsim hakkında ayetler Sana, hilal şeklinde yeni doğan ayları sorarlar De ki: Onlar, insanlar ve ozellikle hac icin vakit olculeridir İyi davranış, asla evlere arkalarından gelip girmeniz değildir Lakin iyi davranış, korunan (ve olculu giden) kimsenin davranışıdır Evlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Yıllık ay yıl mevsim hakkında ayetler Sana, hilâl biçiminde yeni doğan ayları sorarlar De fakat: Onlar, insanlar ve bilhassa hac için süre ölçüleridir İyi davranış, asla evlere arkalarından gelip girmeniz değildir Lâkin iyi tavır, korunan (ve ölçülü dışarı giden) kimsenin davranışıdır Evlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt