Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

runes of magic yardım

runes of magic yardım
0
79

Similar threads

Runes of Magic TR Oyuna katılmak icin Tıklayın 8 Ekim tarihinde beta surumunden sıyrılıp tam versiyonu ile oyunsevenler ile buluşacak olan Rune of Magic Oyunu ilk defa tamamen Tukce olarak karşımızda olacak Runes of Magic TR Ozellikleri: 1 Free2play: Aylık sabit ucret olmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’deki oyun severler tarafından da büyük ilgiyle karşılanan ve tiryakilik yaratan “Runes of Magic açık beta aşamasına geçiyor Merkezi ABD’de bulunan yayıncı ve geliştirici Aeria Games, yaratıklar, zindanlar, görevler ve daha fazlasıyla dolu dünyasıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Oyunumuzun Yeni adı Sonsuz Macera Kaynak:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Resmi Yorum&bildiriler: Merhaba Maceracılar, Runes of Magic TR tarihinde yeni bir sayfa açılıyor Runes of Magic TR, yeni ve tüm oyuncularımızın benimseyeceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Arkadaşlar bende şu an Runes of Magic beta mevcut bir arkadaş yazmış ki ekimde full olacak ben ne yapacağım kendiliğinden full olur mu patch lerle falan ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Runes of Magic TR Oyuna katılmak için Tıklayın 8 Ekim tarihinde beta sürümünden sıyrılıp tam versiyonu ile oyunsevenler ile buluşacak olan Rune of Magic Oyunu birincil kez adamakıllı Tükçe olarak karşımızda olacak Runes of Magic TR Özellikleri: 1 Free2play: Aylık sabit ücret olmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt