Rus kızlarıTürk kızları salakça bir kıyas rus kızları ruz kızları ruz kızlar kizlari 1 ruslar bakımlıdırlar türk kızları bakımsız oldukları gibi bide su üzerine çıkabilmek için her türlü bahaneyi hemen üretmekten kaçınmazlar örn: ben gizli bir kişiliğimgrunge ımtarzım buhergün saç yıkanmaz sonra dökülür 2 ruslar uzun boyludurlar bizimkilerin kıçları yere yakın olduğu gibi akılları da yere yakındır örn: sıradan türk kızı boyu türkiye de 162 dir bu oran rusya da 176 lardadır 3 ruslar parasızda olsalar eğlenmeyi bilirler paranız olmadan heleki bir türk kızını dışarı çıkarmaya çalışın örn: canım bu akşam park ta içelim gel süper eğlenecez şaaaaaakk terk 4 ruslara yapamadığı birşeyi söylediğinizde öğrenmeye çalışırlar türk kızına söylediğinizde alacağınız cevaplar vardır örn: daha iyisini yapan birini bul o süre !!! benden bu dek !!! yeter !!! 5 ruslar her türlü teklife açıktırlar mantığını anlatabildiğiniz sürece türk kızlarının birincil cevabı tekrar tekrar hayır dır örn: canım bu yaz tatile çadırla gidelimmi? canım ben annemlerle gidiyorum!!!! 6 rus kızları sorunları olduğu zaman siz sormadıkça söylemezler türk kızları merhaba bile demeden başlarından geçeni ya da ne kadar dertlibezginlikacılı olduklarını anlatmaya başlarlar örn: merhaba canım karnım çok ağrıyor bugün !!! bi adam takıldı peşime !!! 7 rus kızları sırt kaşımayı bilirler çünkü hassastırlar türk kızları daha çok tımarolarak bilinen şeyi yaparlar örn: e canım o tırnakların ne değin uzunmuş !!!! tk hartttttharttttt 8 rus kızları duygusaldır ve sonuna kadar götürmeyi hedefler türk kızlarının işine gelmediği yerde tekmeyi yersiniz örn: bir rus kızının dediğini aynen yazıyorum rk if you eat bread i eat bread, if you drink water i drink water tk if you bring bread i go, if you bring water i have gone already 9 rus kızları sorgusuzca güzeldirler abi !!! bunu tartışmak bile gereksizdir hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar türk kızları defalarca en güzeliz derler olmasalarda bunu kapatabilmek için her daim bahaneleri vardır