2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, yarı Rus yarı İranlı sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra, tenisçi Yasemin Ada Börü'yle aşk yaşamaya başladı. Fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan ünlü model, toplumsal medyayı salladı!
1990 yılında İzmir'de dünyaya gelen, 14 yaşında başladığı modellik mesleğinde süratle yükselip evvel Türkiye'de akabinde da dünyada ismini duyuran hoş Senem Kuyucuoğlu'nu tanımayanınız yoktur.
2009 Türkiye Hoşu olan Senem, mesleğinde zirvedeyken Amerika’da katıldığı bir partide hemcinsiyle öpüştüğü manzaraların basına yansımasıyla yıllarca kabuğuna çekilmişti.
Birçok insan tarafında yargılanan ve içine kapanan Senem Kuyucuoğlu, geçtiğimiz aylarda içini Katarsis X-TRA programına dökmüştü.
"Yaptığım hiçbir şeyden utanmadım. Her şey benim hayatımın bir kesimiydi ve bunlarla gurur duyuyorum zira bunlar beni ben yapan şeyler. Utandığım tek şey şu oldu: kalkıp reaksiyon vermem gereken anda o denli bir noktaya getirildim ki ağlamak zorunda kaldım, mağdur olmak zorunda kaldım. Beni oraya yanlışsız ittiler. Kendime bunu yakıştıramadım. Cinsel eğilimim de dahil yaşadığım her şeyi insanlardan uzakta yaşamayı tercih ettim." diyen Kuyucuoğlu, "En yakın arkadaşım tarafından afişe edildim. Bu kadar şeyi saklayıp, bir anda kendimi odak noktası olarak buldum. Bu çok rencide ediciydi" açıklamasını yapmıştı yıllar sonra.
Bir müddet yarı Rus, yarı İranlı Medis Mir ile ilgi yaşayan Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı'nda sevgilisini öperken yakalanmıştı.
Akabinde da "Evet, öpüştüğümüz doğrudur. Kendisi benim sevgilim olur. Nişantaşı'nda tıpkı meskende yaşıyoruz. Bana nazaran çok güzel bir kız ve tıpkı vakitte onu çok kıskanıyorum." demişti.
Kısa vakit evvel Medis Mir ile olan bağlantısını noktalayan Senem Hanım, ortadan çok geçmeden kendisine yeni sevgili yapmış.
Artık bilinmeyen gizli yaşamıyor hem de, Instagram'dan paylaşmış yeni aşkını!
İşte Senem Kuyucuoğlu'nun yeni sevgilisi... Ünlü model, tenisçi Yasemin Ada Börü'yle aşk yaşamaya başlamış!
Fotoğraflarını da bu türlü paylaştı:
Eh, ne diyelim...
Kendilerine mutluluklar dileyelim!