Russel Crowe Filminde Hangi Türk Oyuncuları Oynatacak? russel crowe russel crowe haberleri russel crowe yeni filmi Sevgili melekler, bildiğiniz üzere dünyaca meşhur aktör Russel Crowe ülkemizde bir film çekmeyi planlıyor Bu sebeple bir süredir Türkiye'de yer alan Crowe, mekan incelemelerinin gerisinde hemen de Türk oyuncular hakkında araştırmalara başladı Filminde oynatmak istediği Türk oyuncuları seçebilmek için aralıksız Türk filmleri izleyen Crowe bakın kimleri beğenmiş 8185 8185 russelcrowefilmindehangiturkoyuncularioynatacak5c4dfe26d2f5brusselcrowefilmindehangiturkoyuncularioynatacak5c4dfe26d2f5b 160 240 russelcrowejpg8185 Russel Crowe Filminde Hangi Türk Oyuncuları Oynatacak? russelcrowejpg8185 Russel Crowe Filminde Hangi Türk Oyuncuları Oynatacak? Russell Crowe, “The Water Diviner filmi için İstanbul’da mekan ve oyuncu arayışına başladı Türkiye hayranlığını çoğu kez dile getiren Oscar’lı aktör, dün de Twitter’dan Türkiye reklamı yaptı: “Türkiye’de muhteşem bir hafta geçirdim, İstanbul, Edirne ve Kapadokya’yı gördüm Ne yer lakin Film için Türk oyuncularla görüşen Crowe, buluştuğu isimler hakkında şu yorumları yaptı: Şener Neşeli: Oyunculuğunu çok beğendim Yılmaz Erdoğan: Mükemmel bir adam, büyük sanatkâr Haluk Bilginer: Çok yetenekli bir aktör Kıvanç Tatlıtuğ: Cool adam, büyük bir oyuncu 22 TÜRK FİLMİ İZLEDİ Russel Crowe, İstanbul’da sürekli Türk filmi izlediğini de açıkladı: “Şu asıl kadar 22 Türk filmi izledim, fazla başarılı oyuncularla tanıştım Yılmaz Erdoğan’ın ‘Kelebeğin Rüyası’ filmi fazla güzeldi Cem Yılmaz da beni güldürdü Russel Crowe, “Kelebeğin Rüyasında Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Mert Fırat için şöyle dedi: “Kendisiyle az önce tanışmadım ama izlediğim kadarıyla fazla yetenekli bir oyuncu id