Russel Crowe Köfteye Bayılmış! russel crowe, russel crowe haberleri, russel crowe türkiye Sevgili melekler, son filmi The Water Divinerın çekimleri için bir süredir ülkemizde yer alan dünyaca meşhur aktör Russel Crowe, Türkiye'de en sevdiği yemeğin köfte olduğunu söyledi Aktör 3 hafta sürecek çekimlerine devam ediyor 24912 24912 russelcrowekofteyebayilmis5c4dd602deea2russelcrowekofteyebayilmis5c4dd602deea2 340 600 russelcrowejpg24912 Russel Crowe Köfteye Bayılmış! russelcrowejpg24912 Russel Crowe Köfteye Bayılmış! Dünyaca ünlü yönetmen ve oyuncu Russell Crowe'un yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği ‘The Water Diviner’in (Su Bulucu) adlı filmin çekimlerine İstanbul’da devam ediyor Çekimlere üçüncü gününde bu kere Haydarpaşa Garı’nda devam edildi 1919 yılında geçen dönem filminin çekimleri sebebiyle Haydarpaşa Garı o dönemki halini yansıtan şekilde hazırlandı Garın emrindeki tarafında pazar yeri biçiminde bir cadde oluşturuldu Döneme ait askeri bir otomobil, fayton ve küçük baş hayvanlar da sahnenin çekimi için getirildi Çekimlere ara verildikten sonradan gazetecilerin karşısına geçen Russell Crowe, soruları yanıtladı Çekimlerin iyi gittiğini bildiren Crowe, “Çok hoş, inanılmaz gidiyor 5 haftadır Sydney’deki stüdyoda çalışmalarımıza başlamıştık ve acilen de Türkiye’de 3 hafta sürecek çekimlerimize başladık Fiilen çok iyi gidiyor Aktörlerin oynadığı roller beni fazla mutlu etti dedi “İstanbul’u nasıl buldunuz? sorusu üstüne ise Crowe, “İstanbul dünyadaki en büyülü şehirlerden biri Mimarisi itibariyle fazla güzel bir büyük kasaba ve burada almak bana coşku veriyor Son bir yılda 4’üncü kez İstanbul’a geldim şeklinde konuştu Russell Crowe, en sevdiği Tük yemeğinin ise köfte olduğunu söyledi Çekimler sebebiyle 3 hafta daha Türkiye’de kalacağını açıklayan Crowe, “Bir hafta İstanbul’da ve 2 hafta Fethiye’de kalacağız daha sonra ise ben Noah filminin tanıtımları için Moskova, Rio de Janerio, Los Angeles, New York, Londra ve Paris’e gideceğim diye konuştu Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan hakkında neler düşündüğü sorulan ünlü oyuncu, “Gerçekte fazla özel millet Olağanüstü bir oyuncular, kendileriyle çok eğlenceli zamanlar geçirdik Kendileriyle de çok kısa süre içinde yakın arkadaşlıklar kurduk Kendileriyle buluştuğum vakit da meslek ahlaklarından fazla etkilendim dedi Crowe, filmin yıl sonunda vizyona girmesini hedeflediklerini sözlerine ekledi Genişletmek için tıkla