Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rust the game crashed hatası.. LÜTFEN YARDIM

Rust the game crashed hatası.. LÜTFEN YARDIM

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba

oyunu steam den dün aldım ve kurdum fakat
şöyle bir hata alıyorum
Ooops

The Game Crashed

the crash report folder named (burda tarihle başlayan rakamlar var ve her hata alışımda sonu değişiyor) next to game executable

ıt would be great if you'd send it to developer of the game!

bu hatayı düzelmek amaçla baya araştırma yaptım uyumluluk sorunlarından, nvidia ayaraından, vcredistx86 rust yüklemeye kadar ama hala aynı hata devam etmekte lütfen bilen veya anlayan biri varsa yardım etsin teşekkürler

Similar threads

Sa arkadaşlar Samurai Warriors 2 oyununda karakterlerin 4th ( 4 Kademe Silahlarını ) Nasıl acıyoruz bilgisi olan varmı ? Bu Metinde Anlatiyor Türkçeye Çevirebilecek Varmı Acaba This is my SW2 4th weapon guide This was originally published on KW's Samurai Warriors 2 section (ages ago) but...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Eminem Love The Way You Lie (feat Rihanna) Şarkı sözü ve Çevirisi eminem, şarkı sözleri, çevirisi, love the way you lie, hakkında bilgiyi buradan bulabilirsiniz Bir arkadasım sordu anlamını biliyormusun diye araştırdım ayrıca şarkı sözü hemde çevirisini buldum ve sizlerlede paylaşıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Japonya merkezli teknoloji devi Sony, bir süredir eski oyun konsollarından vazgeçilmesi için çalışmalar sürdürüyor. Bu bağlamda çok kısa bir süre PlayStation 4 Toplulukları'nı kapatmaya karar veren şirket, sonrasında ise PlayStation 3 ve PSP mağazalarının da fişinin çekileceğini duyurmuştu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt