Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rusya ve diğer bazıları petrol üretim kısıntılarını 1 ay uzatma taraftarı

Rusya ve diğer bazıları petrol üretim kısıntılarını 1 ay uzatma taraftarı
0
61

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
2256870_720x360.jpg

Rusya ve diğer bazı OPEC + koalisyonu ülkeleri, Temmuz'dan itibaren planlandığı üzere üretim kısıntılarını azaltmak yerine, mevcut kısıntıları bir ay daha uzatma taraftarı.

Konu hakkında bilgiye sahip kaynaklar, bu teklif etrafında görüş birliği oluşmakta olduğunu kaydediyorlar. OPEC + koalisyonunun Rusya ile birlikte kilit figürü olan Suudi Arabistan'ın bu öneriye destek olup olmadığı belli değil, ancak Krallık kısıntıları ilave bir ila üç aylık uzatmayı destekliyor.

Petrol fiyatları, Petrol İhraç Eden Ülkeler Topluluğu (OPEC) ve ortaklarının 1 Mayıs'tan itibaren üretim kısıntılarını uygulamaya koymaları ile birlikte ralli yaptı. Ülkelerin koronavirüs kısıtlamalarının kaldırarak ekonomilerini yeniden açmaları ile birlikte talepte de toparlanma işaretlerinin gelmesinin ardından, kartel şimdi üretim üzerindeki sıkı limitleri daha ne kadar sürdüreceği konusunda karar almalı.

Koronavirüste ikinci dalganın gelebileceğine ilişkin korkular, toparlanma tahminlerini riskli hale getiriyor. Varil başına 40 dolar civarındaki fiyatlar, OPEC + ülkelerinin çoğunun planladığı kamu harcamalarını karşılayabilmek için ihtiyaç duydukları seviyenin halen aldında.

Similar threads

Petrol, beş hafta üst üste yükseldikten sonra, yatırımcıların dikkatlerini, OPEC + koalisyonunun üretim kısıntılarını uzatabileceğine ilişkin işaretler yerine, talep için tehdit niteliğindeki ABD'deki protesto gösterileri ve Washington ve Pekin arasındaki kötüleşen ilişkilere çevirmelerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Petrol fiyatları, OPEC + koalisyonunun rekor büyüklükteki üretim kısıntılarını Temmuz ayının sonuna kadar uzatma konusunda ön anlaşmaya varmasının ardından üst üste altıncı haftayı da kazançla geçmeye yöneldi. Vadeli petrol kontratları New York'ta Cuma günü varil başına 37 dolar civarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Petrol fiyatları Londra'da, OPEC ve ortaklarının tarihi önemdeki üretim kısıntılarını bir ay daha uzatma kararı almaları ve üyelerin taahhüt ettiklerinden daha fazla üretim yapmamalarını sağlamak için anlaşmaya daha sıkı uyum sözü vermelerinin ardından varil başına 43 dolar civarına yükseldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Suudi Arabistan ve Rusya, OPEC + koalisyonunun son üretim kısıntısı kararının ham petrol fiyatlarındaki sert düşüşü durduramamasının ardından ilave üretim kısıntılarına açık olabileceklerini işaret etti. Rusya Enerji Bakanı Alezander Novak ve Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdülaziz bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Petrol fiyatları, ikinci koronavirüs dalgasının toparlanmaya tehdit oluşturacağı korkularının, büyük üreticilerin arz kısıntılarına ve Fed'in ABD ekonomisine yönelik ilave desteğine ağır basması sonucu tekrar düşmeye başladı. Vadeli petrol kontratları New York'ta, dün son üç seansta ilk kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,509Konular
980,836Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt