Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rüya etkisinde kaldım da sizce nedir?

Rüya etkisinde kaldım da sizce nedir?
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Rüya etkisinde kaldım da sizce nedir? Kuzenle bir markete giriyoruz Markette birşeyler alıyoruz ve bir kaç eşyayıda araklamak için giriyoruz lakin her defasında içim birbirini yiyor ve parayı veriyorum sonradan bir adrese gidiyoruz kuzenim beni kaybediyor bir tel örgü ayağıma takılıyor fakat zahmetsizce kurtuluyorum ama bende kayboluyorumsonra sevdiğim bir arkadaş kucağında tuttuğu köpeği okşuyor bende 3 katlı evin damına çıkıyorum ama her evin önünde kesilmiş köpek kafası varve kafaları tasma ile bağlıdama çıktığımda kuzenimi görüyorum ve orda metropol binası görüyorum damda olan kişilere yardım ediyoruz minik bir kız damın korumalık duvarının yanına gidiyoro ufak kızın annesi kızı görünce gidip alıyordaha sonra arkamı döndüğüm anda kuzen yeniden ortalıkta yok damdan altında inince yeniden kafası kesik tasmasıyla aynı şekilde duruyorArkadaşımın elindeki köpekte bulunduğum yerde duruyorbende ölmüş mü diye yoklama ediyorum ayağımlao anda ayağımı kapıyorbende öteki ayağımla onu boğuyorum ve Uyandım Sizce nedir bu rüya  

858,465Konular
981,142Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt