Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüya gibi düğünle evlenmişlerdi! Ünlü iş adamının eşi anlattı! 'Saçımdan sürükledi, yumruk attı

Rüya gibi düğünle evlenmişlerdi! Ünlü iş adamının eşi anlattı! 'Saçımdan sürükledi, yumruk attı
0
64

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
Ruya%2Dgibi%2Ddugunle%2Devlenmislerdi%2DUnlu%2Dis%2Dadaminin%2Desi%2Danlatti%2DSacimdan%2Dsurukledi%2Dyumruk%2Datti%2D236435%2Ejpg

ATO eski lideri Salih Bezci'nin oğlu ve BJK yöneticisi Efe Bezci'nin iki yıllık eşi Reyhan Çağla Bezci, geçtiğimiz günlerde Aile İçi ve Bayana Karşı Şiddetle Gayret Ofis Amirliği'ne başvurdu.

Bezci, kendisine şiddet uygulayıp taammüden yaraladığı gerekçesiyle eşinden şikayetçi oldu ve uzaklaştırma kararı istedi. Reyhan Çağla Bezci tabirinde yaşadıklarını şöyle anlattı: 
4570316.jpg

"8 Mayıs günü eşim 04.00 sıralarında uyurken beni omuzlarımdan tutup kaldırdı, sürükleyerek 'Kiminle mesajlaşıyorsun?' diye bağırdı. Telefonumu karıştırdı. Ben de giyinme odasına kaçıp kendimi kilitledim. Eşim çekiçle vurarak kapıyı kırdı."

'YARDIM İSTEDİM'

Çabucak meskendeki yardım butonlarına bastığını söyleyen Bezci, tabirine şöyle devam etti: "Güvenlikçilere 'Kayınpederimi arayın, bana yardım etsin' dedim. Efe gelip saçımdan sürükledi. Beni hırpaladı, yumruk attı, balkon kapısına başımı vurdu. Beni balkondan atmasından kortum. Çabucak annemi aradım. O sırada polisler de geldi. Beni darp ve tehdit eden eşimden şikayetçiyim." Çift, iki yıl evvel Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle evlenmişti.

Cihan Abdullahoğlu/Sabah