Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruya İle İlgili Guzel Sozler

0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Ruya İle İlgili Sozler

Biz uyuyunca ruyalar uyanırlar
Grillparzer

Ruya, gecenin akvaryumudur
Victor Hugo

Ruyada susuzların gozune, dunyanın her yeri pınar gorunur
Sadi

Ruyalar aynalara benzerler; bazen iclerinde
başlarımıza gelecek şeyleri goruruz
Moliere

Gonlum ne dertlidir, ne de bahtiyar; Ne kendisine yar, ne kimseye yar, Bir ruya uğrunda ben diyar diyar, Golgemin peşinden yurur giderim
Necip Fazıl KISAKUREK

Artık hayallerim suya duşecek diye kaygılanmıyorum Cunku, onlar duşe duşe yuzmeyi oğrenmişler
Cemal SUREYA

Eğer bu hayatta illa kıymet bilmek gerekiyorsa, sadece kendi kıymetini bil Boşver be! Nasılsa her ruya guneşle sona eriyor
Bob MARLEY

Şuphe, hummalı hastaya benzer; uyumaz, uyuyamaz, uyutmaz, dalsa da korkuslu ruya gorur
CENAP ŞAHABETTİN

Hayatlarımızı bir ruyayla karşılaştıranlar haklıymış Uyanık uyuyor, ve uykuda uyanıyormuşuz
MONTAIGNE

İsterimki karanlıkta tek beyazın olayım, İsterimki son nefeste alın yazın olayım Ekmek gibi, su gibi sana lazım olayım, Seninle kavuşmanın ruyasındayım Diyeceğin bir evet ile hayır arasındayım
Atakan Korkmaz

Ruya bilincdışına acılan kral kapısıdır
SIGMUND FREUD

Gercek yalnızca bir iluzyondur, ama bitmek bilmeyen bir iluzyon
Albert Einstein

En mutlu duşten daha mutludur uyanmak
BERNARD SHAW

Sensiz yaşayacak bir can'a değil, Seninle duyduğum heyecan'a değil, Her gece gorduğum ruyana değil, Benim yalnız sana ihtiyacım var
Atakan Korkmaz

Ruyaların mantıkla alışverişi yoktur
MILNE

Herbirimizin farklı bir ruya gorduğunu hatırlatmakta fayda var
Kızılderili Atasozleri

858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt