iltasyazilim
FD Üye
Rüya İle İlgili Nickleri
Rüya İle İlgili Msn Nickleri
Rüyada susuzların gözüne, dünyanın her yeri pınar görünürSadi
Rüyalar aynalara benzerler bazen içlerinde başlarımıza gelecek şeyleri görürüzMoliere
Er kalkan işine geç kalkan düşüne
Biz uyuyunca rüyalar uyanırlar Grillparzer
En mutlu düşten daha mutludur uyanmak Bernard Shaw
Gönlüm ne dertlidir, ne de bahtiyar; Ne kendisine yar, ne kimseye yar, Bir rüya uğrunda ben diyar diyar, Gölgemin peşinden yürür giderim
Artık hayallerim suya düşecek diye kaygılanmıyorum Çünkü, onlar düşe düşe yüzmeyi öğrenmişler
Hayatlarımızı bir rüyayla karşılaştıranlar haklıymış Uyanık uyuyor, ve uykuda uyanıyormuşuz
Rüya, gecenin akvaryumudur
Eğer bu hayatta illa değer kavramak gerekiyorsa, sadece kendi kıymetini bil Boşver be! Nasılsa her rüya güneşle sona eriyor
Rüya, gecenin akvaryumudurVictor Hugo *
Rüya İle İlgili Msn Nickleri
Rüyada susuzların gözüne, dünyanın her yeri pınar görünürSadi
Rüyalar aynalara benzerler bazen içlerinde başlarımıza gelecek şeyleri görürüzMoliere
Er kalkan işine geç kalkan düşüne
Biz uyuyunca rüyalar uyanırlar Grillparzer
En mutlu düşten daha mutludur uyanmak Bernard Shaw
Gönlüm ne dertlidir, ne de bahtiyar; Ne kendisine yar, ne kimseye yar, Bir rüya uğrunda ben diyar diyar, Gölgemin peşinden yürür giderim
Artık hayallerim suya düşecek diye kaygılanmıyorum Çünkü, onlar düşe düşe yüzmeyi öğrenmişler
Hayatlarımızı bir rüyayla karşılaştıranlar haklıymış Uyanık uyuyor, ve uykuda uyanıyormuşuz
Rüya, gecenin akvaryumudur
Eğer bu hayatta illa değer kavramak gerekiyorsa, sadece kendi kıymetini bil Boşver be! Nasılsa her rüya güneşle sona eriyor
Rüya, gecenin akvaryumudurVictor Hugo *