Rüya mı Kabus mu Masal mı bi bakar mısnız rüyada bagaj toplamak rüyada birinin sana para vermesi insanın yılana dönüşmesi yılanın insana dönüşmesi yılana dönüşmek Merhabalar size henüz gördüğüm ve beni şu lahza hala etkisinde bırakan bir rüyamı anlatacağım ve yorumlamanızı rica ediyorum Rüyamda kayınvalimdemlerdeydikKayın validemle aram çok iyi değildir yani ağız dalaşı etmeyiz fakat sanki beni o kadar istemezHer neyse rüyamda oradayız eşimle beraber sanırım 1 kaç gündür orada kalıyoruzSonra hatırlamadığım bir denenden nedeniyle kayınvalidemle kavga ediyoruz ve ben bağıra çağıra artık canıma tak ettiğini ve evden ayrılacağımı söylüyorumValizimi toplamaya gidiyorum Eşim peşimden odaya geiyor ve bana sen ne yapmaya çalışıyorsun diyorAma o gelene değin ben eşimin de kendimin de eşyalarımızı toplamışım valize Her neyse diyorum artık annene de ablana da babana da ,onların yaptıklarına da katlanamayacağım ben gidiyorum sen de geliyorsan eşyalarını topladım diyorumO da ikimiz de gitmiyoruz diyor ama ben hayır madem sen gelmiyorsun ben gidiyorum diyorum ve valizden onun eşyalarını fırlatıp çıkarıyorumO da bana defol git ben bi yere gelmiyorum ,yeniden gözüme gözükme bitti herşey diyor ve evden çekip gidiyor Ben yan onun bu davranışına çok üzülüyorumÇünkü benimle geleceğini düşünüyordumÇok sert çıktığıma onu yumuşaklıkla ikna etmediğime üzülüyorum giderken evin önünde çalgılı çengili bir nikah var davullar çalıyor cümbür cemaat oynuyor felanEv ikinci katta ve ben balkondan altında bakıyorumAşağıda kardeşimi görüyorum ve kardeşim bi çitin arkasındaBeni görünce çitin üstünden geçip balkonun altına geliyor ve abla hadi eve gidelim(babamlara) diyor banaBen de ona biz gidiyoruz kendi evimize (konyaya) diyorum ona(yani ben hala eşimi ikna etmeyi düşünüyorum) Neyse daha sonra o vakit aşağıda gel de gezelim diyorTamam diyorum ve aşağı düğünün ortasına iniyorumYanıma bir kız geliyor rüyamda arkadaşımmış lakin normalde tanımıyorumNesli diyor bana mustafa abi(eşim)şu lahza nerede biliyor musun diyorBen de bilmiyorum sen biliyosun heralde diyorumEvet diyor biliyorum şu üstteki sokakta genç güzel bir kadının evinde sarmaş dolaş gördüm onu Benim sinirlerim atıyor tabi ne ara gittim bilemiyorum lakin bir büyücüye gidip o kadına ders tahsis etmek için bir şeyler istiyorum Efsuncu de arkadaşım ve bana birer baston veriyorBastonlar büyülüymüş kime sinirle doğrultursan ona hasar verirmişBiz o arkadaşım olan kızla içten o dediği evin önüne gidiyoruz ancak ne göreyim pencerenin önünde dünya güzeli bir kız ve eşim öpüşüyorlar Ben resmi olarak deliriyorum elimdeki bastonla eve saldırıyorum Yanımdaki kız da benle benzer şeyleri yapıyorSonra elime geçirdiğim tüm taşları eve fırlatıyorumEvin camlarınbı paramparça ediyorumsırası gelmişken kızla eşim aşağı iniyorlar ve ben elimdeki bastonla kıza dürüst koşarken kız birdenbire buhar olup uçuyor Benim ve kız arkadaşımın elimizdeki bastonlar da yere düşüp birer yılana dönüşüyorlar Şaşkınlıktan dilimi yutuyorum resmi olarak sonra eşime diyorum ne oluyorBana diyor oysa kız flan yoktu o sadece bir melekti ve bizi barıştırmak seni kıskandırmak için buaradydıSenin elindeki büyülü bastonlar da onun gücüyle yılana yani kendi hallerine dönüştü diyor Ve ben öyle bir uyanıyorum oysa sanki herşeyi aslında yaşamış gibiyimÇok etkilendim hala da etkisindeyim üzerinden yarım saate yakın geçmesine rağmenAma anlatınca azıcık rahatladımYorumlayanların ve okuyanların şimdiden beynine sıhhat meleklerim