Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruyada Acımak Gormek

Ruyada Acımak Gormek
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
(Bakınız; Merhamet, Bağışlamak, Rahmet Etmek) Bir kimse ruyasında birisine acıyarak yardım ediyorsa, sıkıntılı bir yaşam gecirmemek adına şimdikinden biraz daha fazla sıkı, disiplinli yaşamalı ve cok calışmalıdır Ruyanızda birisine acıyarak yardım ettiğinizi gorduyseniz, hayatta koşullarınızın daha iyi olması icin calışmalarınıza biraz daha ozen gostermeniz ve dost kazanmanız gerektiğine işarettir Ruyada merhametli ve sevincli olduğunu gormek ise, Kur'anı ezberlemeye delalet eder Bir kimse sucundan ya da hatasından dolayı bir başkasına acıyıp, bir kimseyi bağışlıyor ise, o kimseye iyilik yapmaya başlıyor ise, biri tarafından bağışlanacak ve ondan iyilik gelecektir Acımak ruya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bolumumuzden yazabilirsiniz

Similar threads

Bakınız; Merhamet, Bağışlamak, Rahmet EtmekKimse ruyada birisine acıyarak yardım ediyorsa, sıkıntılı bir yaşam gecirmemek icin biraz daha sıkı ve disiplinli calışmalıdır Kimse ruyada birisine acıyarak yardım ediyorsa, sıkıntılı bir yaşam gecirmemek icin biraz daha sıkı ve disiplinli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
(Bakınız; Merhamet, Kusuruna Bakmamak, Rahmet Etmek) Bir kimse rüyasında birisine acıyarak takviye ediyorsa, sıkıntılı bir hayat geçirmemek namına şimdikinden azıcık daha artı sıkı, disiplinli yaşamalı ve çok çalışmalıdır Rüyanızda birisine acıyarak destek ettiğinizi gördüyseniz, hayatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Acımak Bakınız; Merhamet, Affetmek, Rahmet EtmekKimse rüyada birisine acıyarak destek ediyorsa, tedirgin bir yaşam geçirmemek için azıcık daha sıkı ve disiplinli çalışmalıdır Kimse rüyada birisine acıyarak yardım ediyorsa, huzursuz bir hayat geçirmemek için azıcık daha sıkı ve disiplinli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Kapıya veya başka bir yere vurduğunuzu gorduyseniz, ciddi haberler alacağınız anlamına gelir Ruyada birisini vurmak ona iyilik etmektir Vurulmak ise buyuk sevinc ve yardımdır Birisini silahinizla vurarak oldurdugunuzu gormek, bir yerden acele bir haber alacaginiza bir dusmaninizin olum haberini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ruyada aşık olduğunuzu gorduyseniz eğer; bu ruya genel olarak bir şeye muhtac olacağınıza yorulur Muhtac olacağınız şey para gibi maddi bir ihtiyac olabileceği gibi sevgi, şefkat gibi manevi ihtiyaclar da olabilir Bu ruya bir şeye ihtiyac duyacağınıza ve birinin yardımı sayesinde muhtac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt