Ruyada adam dovmek kişinin aile hayatında yaşadığı bazı durumları, sıkıntıları, sırları yabancı bir kişiye anlatacağı anlamına gelir Aile sırları veya onemli bilgilerin pek cok kişi tarafından oğrenilmesine neden olacak olan bu durum ruyayı goren kişi icin oldukca zor zamanların geleceğine işaret eder Akrabalar ve komşular arasında asılsız dedikodular yayılabilir Aile icine dışarıdan girmeye calışan biri aile arasında problemler ve ayrılıklar yaratır Bu kişi aileye yeni katılacak olan veya uzaklardan gelen bir damat, gelin vb olabilir Aile veya arkadaş grubu arasında dışarıya laf taşıma sebebiyle ayrılıklar ve kavgalar yaşanabilir Gruba veya aileye, istenmeyen bir birey ailenin veya grubun diğer bir uyesi tarafından alınmak istenebilir Eğer ruyasında adam doven kişinin bir abisi var ise, abisi herhangi bir yabancıyla kavga edebilir Ruyada adam dovmek sırların acığa cıkması ve ayrılıkların yaşanması anlamına gelir Ruyada dovulen kişinin olup olmediğine gore ruyanız farklı yorumlanır Ruyada adam doverek oldurmek kişinin kurulu bir duzeninin sarsıntıya gireceğine işaret eder Burada en yakın anlam, kişinin iş hayatında veya sosyal, aile yaşantısında ağzından kacıracağı, istemeden soyleyeceği sozlerin onemli sıkıntılar yaşatacağıdır Kişi bu surec icerisinde ozellikle iş ve sosyal yaşantısında tavırlarına dikkat etmeli ve bir şey soylemeden once iki kez duşunmelidir Kişi iş hayatında kendinden ust mevkide olan birine işini tehlikeye atabilecek bir harekette veya sozde bulunabilir Aynı şekilde arkadaş ortamında, okul hayatında istemediği sozleri ağzından kacırabilir ve arkadaşlıkları zedelenebilir Dışlanabilir Kişi bu surecte buyuk sıkıntılar ve uzuntuler yaşar Dengesi alt ust olur Ruyada adam dovulduğunu gormek kişinin hayatı boyunca yardımına koşan oldukca yakın biri tarafından yine yardım goreceğine mana olur Ruyada adam dovulduğunu goren kişi kendisine ve ailesine iş hayatında, gecim konusunda yardım eden birine dualar edeceğine, haline şukredeceğine işaret eder Kişi son zamanlarda gereksiz harcamalar yapmış ve maddi acıdan sıkıntıya duşmuş olabilir Maddi anlamda yardımda bulunacak kişi bir yabancı değil her daim bu kişinin arkasında olan biri olacaktır Kişi kendisine yardım eden kişi icin dualar edecektir Ruyada birini dovmek kişinin dovduğu kişiye bir yardımı dokunacağına, maddi ve manevi anlamda ona destek olacağına işaret eder Ruyada dovulen kişi iş ve sosyal yaşamında başarılar elde edebilir İyi ve hayırlı işlere imza atabilir Bu işlerde başarılı olmasını sağlayan en buyuk etken ruyada onu doven kişi olacaktır Ruyada birini dovmek pek cok manaya gelmektedir Ruyada dovulen kişinin fiziki durumu ruyanın manasını cokca değiştirmektedir Ruyada yaşlı birini dovmek yaşlı ve bilge bir kişi tarafından bir yardım goreceğinize işarettir Bu yardım her zaman maddi anlamda olmak zorunda değildir Yaşlı ve bilge olan kişi size cok onemli bir konuda akıl verebilir Hayatınızı değiştirecek bir nasihatte, oneride bulunabilir Eğer ruyanızda dovduğunuz kişi genc bir bayan ise anneniz veya halanız, teyzeniz gibi gunluk hayatınızda sıkca gorduğunuz bir bayan ile birlikte zaman gecireceğinize, sizinle iletişimde bulunacağına, size yardım edeceğine işarettir Eğer ruyada genc bir erkeği dovduğunuzu goruyorsanız yakın zamanda bir aşk ile karşılaşabilirsiniz Umutsuz bir platonik aşk yaşayabilirsiniz Eğer ruyanızda dovduğunuz kişi bir cocuk ise yakın zamanda yeni doğacak olan bir bebek haberi alabilirsiniz Eğer kendi cocuğunuz var ise onunla ilgili mutlu bir haber alabilirsiniz Ruyada insan dovmek kişinin cok uzaklardan gelecek olan, uzun zamanlardır beklediği hayırlı bir haber alacağına işarettir Kişi başvuruda bulunmuş olduğu bir işe alınabilir, universite yerleşim sonucunu oğrenebilir, bebek sahibi olabilir Ruyada insan doven kişi bu mutlu haberi dovduğu kişi yada dovulduğu kişi tarafından alacaktır Ruyada adam oldurmek kişinin iş hayatında buyuk sarsıntılar yaşayacağına, işinden olacağına işarettir Arkasından iş ceviren yakın bir arkadaşı kişinin işinden olmasına neden olabilir Ruyada adam olduren kişi bu surecte hareketlerine ve yakınlarındaki kişilere cok dikkat etmelidir Kendi yaptığı hatalar ile de memnun olduğu işinden ayrılmak zorunda kalabilir Kişinin işine ve ailevi ilişkilerine ozen gostermesi gerekmektedir Adam Dovmek ruya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bolumumuzden yazabilirsiniz