Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada Adım Görmek

Rüyada Adım Görmek
0
157

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Rüyada Adımlamak Bakmak Bir kimsenin rüyasında bir yeri adımladığını görmesi; bu sıralarda o kişinin iş hayatında fazla manâlı meseleleri halletmek mecburiyetinde kaldığına ve bu nedenle de sinirlerinin bozulup stres içinde kalacağına işarettir Rüyada adım atıp durmak Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna işaret eder Rüyada bir yerin kaç metre olduğunu çakmak için orayı adımladığınızı bakmak, ticari veya diğer bir hususta zorlama bir durumda olduğunuz için bunu çözmeye tedavi aradığınıza işarettir Rüyada hızlı adımlarla yürümek Yolda hızlı adımlarla yürümek, duygusal konularda telaş kararlar vermenizin aleyhinizde olacağına işarettir* ( Keza Bakınız; Yürümek) Adım rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki açıklama bölümümüzden yazabilirsiniz

Similar threads

Adım, adımlamak Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder ( Ayrıca Bakınız; Yürümek) Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna işaret eder Rüyada bir yerin kaç metre olduğunu anlamak için orayı adımladığınızı görmek, ticari veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Ruyada Adımlamak Gormek Bir kimsenin ruyasında bir yeri adımladığını gormesi; bu sıralarda o kişinin iş hayatında cok onemli meseleleri halletmek mecburiyetinde kaldığına ve bu nedenle de sinirlerinin bozulup stres icinde kalacağına işarettir Ruyada adım atıp durmak Adım atıp, durmak kişinin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
( Keza Bakınız; Yürümek) Rüyada bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya, disipline sokmaya işaret eder Bir yerde adımlamak, ihtiyatlı ve kararlı davranmaya kötüye işaret eder Düz yolda yürümek, İslam'ın prensiplerine uymaya, Sokakta çanta veya evrakla yürümek, ehli için memuriyete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
*Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,ihtiyatlı ve istikrarlı davranmaya delalet eder ( Keza Bakınız; Yürümek)Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna dikkat çekici ederRüyada bir yerin kaç metre oldugunu çakmak için orayi adimladiginizi görmek, ticari ya da baska bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Rüyada av köpeği bakmak, girişimde bulunacağınız işlerde başarıya ulaşacağınıza ve hayallerinizi gerçekleştireceğinize habercidir Av köpeği ile avlandığını görebilen birey kısa sürede şan dolu bir hayata adım atar ve korktuğu şeylerin üstüne gidip, korkularını yenmeye başlar Rüya esnasında av...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt