Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruyada Adım Gormek

Ruyada Adım Gormek
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ruyada Adımlamak Gormek Bir kimsenin ruyasında bir yeri adımladığını gormesi; bu sıralarda o kişinin iş hayatında cok onemli meseleleri halletmek mecburiyetinde kaldığına ve bu nedenle de sinirlerinin bozulup stres icinde kalacağına işarettir Ruyada adım atıp durmak Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna işaret eder Ruyada bir yerin kac metre olduğunu anlamak icin orayı adımladığınızı gormek, ticari veya başka bir hususta zor bir durumda olduğunuz icin bunu cozmeye care aradığınıza işarettir Ruyada hızlı adımlarla yurumek Yolda hızlı adımlarla yurumek, duygusal konularda acele kararlar vermenizin aleyhinizde olacağına işarettir ( Ayrıca Bakınız; Yurumek) Adım ruya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bolumumuzden yazabilirsiniz

Similar threads

Ruyada Adım Gormek,Ruyada adımlamak Gormek,ruyada adım atmak,Ruyada Adımın anlamı,Ruyada bir yeri adımlamak,ruyada yurumek,Ruyada adımlamak nedir Ruyada bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder Adım atıp, durmak kişinin bir karar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
( Ayrıca Bakınız; Yurumek) Ruyada bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya, disipline sokmaya işaret eder Bir yerde adımlamak, temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder Duz yolda yurumek, İslam'ın prensiplerine uymaya, Sokakta canta veya evrakla yurumek, ehli icin memuriyete, Yalın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Rüyada Adımlamak Bakmak Bir kimsenin rüyasında bir yeri adımladığını görmesi; bu sıralarda o kişinin iş hayatında fazla manâlı meseleleri halletmek mecburiyetinde kaldığına ve bu nedenle de sinirlerinin bozulup stres içinde kalacağına işarettir Rüyada adım atıp durmak Adım atıp, durmak kişinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
ruyada şemsiye gorme, ruyada şemsiye almak, ruyada şemsiye acmak, ruyada şemsiye kaybetmek, ruyada şemsiye aramak, ruyada şemsiye vermek, Ruyada şemsiye hayırlı yardımcıya, canın yongası olan mal ve dunyalığa, gecici menfaate delalet eder Yağmur yağarken başında şemsiye ile ruyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder ( Ayrıca Bakınız; Yurumek)Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna işaret ederRuyada bir yerin kac metre oldugunu anlamak icin orayi adimladiginizi gormek, ticari veya baska bir hususta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt