Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ruyada Ahıd Gormek

Ruyada Ahıd Gormek
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ahit koken olarak Arapca bir isimdir Kelime olarak ise, bir işi ustlenip, uzerine almak veya soz vermek anlamındadır Bir kimse ruyasında alışık olduğu ahit yerinde bir ahit yaptığını gorur ise, gecmişte yaptığı zevk ve hataları hatırlayacaktır ve bu durum uzuntu ve sıkıntılara delalet eder Ruyada ahit gormek, uzun zamandır gitmediğiniz bir yere gideceğinize ya da memleketinizi ziyaret edeceğinize delalettir Ahit genel olarak, hatıra olarak yorumlanır Cocukluk arkadaşlarınıza yakın zamanda rastlayacağınız manasına da gelebilir Ruyada ahiti soktuğunuzu, yıktığınızı gormek, hayatınızda yeni bir donem başlatmak istediğinizle yorumlanır Ahıd ruya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bolumumuzden yazabilirsiniz

Similar threads

Ahit köken olarak Arapça bir isimdir Sözcük olarak ise, bir işi üstlenip, üzerine almak veya söz vermek anlamındadır Bir kimse rüyasında alışık olduğu ahit uygun bir ahit yaptığını görür ise, geçmişte yaptığı tutku ve hataları hatırlayacaktır ve bu koşul üzüntü ve sıkıntılara kötüye işaret eder...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Ruyada ahit yerinde ahit yaptığını gormek, gecmiş hataları hatırlamaya, uzuntu ve kedere delalet eder Bir kimse alışık olduğu ahit yerinde bir ahit yaptığını gorse, gecmiş zevk ve hataları hatırlatacak uzuntu ve sıkıntılara delalet eder Ruyada ahit yapılmayacak kişilerle ahit yaptığını goren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Ruyada aşure gormek hayırlı işlere, dini acıdan yapılacak guzel davranışlara delalet eder Ruyada aşure pişirdiğini, yaptığını gormek durumu kotu olan bir kimseye para veya erzak yardımı yapacağınıza veya birilerini yapması icin teşrik edeceğinize delalet eder Ruyada aşure yemek bir adağınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ruyada Soba gormenin tabiri nedir Ruyada soba gormek ne anlama gelir ben dun gece ruyamda soba gordum ve merak ettim acaba kişinin ruyasında gorduğu soba ne anlama geliyor hemen arıştırdım ve bakın Ruyada Soba Gormek ne anlama geliyormuş Kişinin Ruyada gorduğu soba yakında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ruyada Fener Gormek ne anlama gelir Ruyada Fener Gormek ne demek Ruyada Fener Gormek aşağıdaki gibi yorumlanır: Ruyanızda elinizde bir fener olduğu halde gece bir yerlere gittiğinizi gormeniz; para kazanmak icin yeni bir iş aradığınıza, eğer elinizdeki fener cok guzel ışık veriyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt