Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruyada Aşı olmak (iğne) Gormek

Ruyada Aşı olmak (iğne) Gormek
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ruyada Aşı olmak,Ruyada Aşı olmak Gormek,Ruyada Aşı olduğunu gormek,Ruyada iğne Gormek,Ruyada Aşı gormenin anlamı

Ruyada Cocuğuna ya da kendine aşı yapıldığını goren kendisi yahut Ailesi icin bir yerden yardım gorur Ağac aşılamak işleri verimli hale getirmeye, kendisi ve başkaları icin hayırlı tedbir almaya, Bir bağ ya da bahcede Ağacların ya da diğer Bitkilerin aşılandığğını gormek, orada ıslahat yaparak insanlara hayırlı hizmet verecek yoneticiye yahut insanları irşat eden bir kimseye delalet eder

Ruyasında aşı olduğunu goren kimseye beklemediği bir yerden yardım gelir Başkalarına aşı yaptığını goren kimse de isteyerek, dileyerek bir hayır işler

Ruyada asi oldugunu goren kimse, genellikle iyi ve mujdeli bir haber alir Asi bir bakima tehlike habercisidir Boyle bir ruyayi goren dikkat etmeli ve kendisini sakinmalidir

Ruyada Kendinizi aşı olurken gormek, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine işarettir

Similar threads

Ayrıca bakınız; iğne vurulmak Ruyada aşı gormek ya da kişinin kendisine aşı yapıldığını gormek, sağlığınıza onem vermeniz gerektiğine, umulmadık bir yerden yardım geleceğine, Ruyada aşılanmış cicek gormek, elinizden mal cıkacağına delalet eder Ruyada korkarak aşı olmak, anne babanızla aranızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Cocuğuna ya da kendine aşı yapıldığını goren kendisi yahut ailesi icin bir yerden yardım gorur Ağac aşılamak işleri verimli hale getirmeye, kendisi ve başkaları icin hayırlı tedbir almaya delalet eder Bir bağ ya da bahcede ağacların ya da diğer bitkilerin aşılandığını gormek, orada ıslahat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Ruyada aşı boyası gormek, mal, mulk ve maddiyat iceren konularla tabir olunur Ruyasında aşı boyası ezdiğini goren kimse, kendi cıkarı uğruna bircok şey yapar ve maddi olanaklarını zorlar Ruya esnasında, bir duvarı aşı boyası ile boyadığını veya onunla aşı boyası ile bir yere işaret koyduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Ruyada Ağac turleri Gormek,Ruyada Ağaclar Gormek,Ruyada Meşe Ağacı gormek,Ruyada ceşitli ağac Gormek,Ruyadaki ağacların anlamı Ruyada ceşit ceşit Agac gormek, kavgaya isaret eder Taninmayan agaclari gormek, endise, siddet ve bagirmaya isaret eder Ancak Ruyayi gorenin sicakliktan dolayi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Ruyada Dokuma Gormek Ne Demektir Ruyada Kumaş Dokuma Gormek Nedir Anlamı Ruyada Dokuma Kumaş Gormek Yorumu Ruyada alaca cesitli renkteki kumaşı gormek, din ve dunyadir Bir kimse ruyada uzerinde muhtelif renkli kumas bulundugunu gorse ve kendisi de memurluga da ehilse, o kimse memur olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt