Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rüyada Aşı olmak (iğne) Görmek

Rüyada Aşı olmak (iğne) Görmek
0
170

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ayrıca bakınız; iğne vurulmak Rüyada aşı bakmak veya kişinin kendisine aşı yapıldığını görmek, sağlığınıza siklet vermeniz*gerektiğine, umulmadık bir yerden yardım geleceğine, Rüyada aşılanmış çiçek görmek, elinizden mal çıkacağına delalet eder Rüyada korkarak aşı olmak, anne babanızla aranızın bozulacağına, otoriteye veya birine isyan edeceğinize delildir Rüyada çocuğuna*aşı yapıldığını görebilen kişi, kendisi yahut ailesi için bir yerden ciddi anlamda yardım bulur Rüyada ağaç telkin etmek işleri verimli ışık halkası getirmeye, kendisi ve başkaları için bahtı açık tedbirler almaya kötüye işaret eder*Rüyada bir senet veya bahçede ağaçların veya diğer bitkilerin aşılandığını görmek, orada ıslahat yaparak insanlara hayırlı hizmet verecek kişinin varlığına yahut insanları irşat eden bir kimseye delalet eder Böyle bir rüya görebilen kişi, tedbirli olmalı ve kendisini dış dünyadan sakınmalıdır*Rüyada kendinizi zaten olmuş olduğunuz bir*aşıyı olurken görmek, sağlığınıza uyarı etmeniz gerektiğine işarettir * * * Aşı almak (iğne) rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz

Similar threads

Çocuğuna veya kendine aşı yapıldığını görebilen kendisi yoksa ailesi için bir yerden yardım görür Ağaç aşılamak işleri bereketli ülkü getirmeye, kendisi ve başkaları için hayırlı önlem almaya kötüye işaret eder Bir bono ya da bahçede ağaçların veya öteki bitkilerin aşılandığını görmek, orada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Ayrıca bakınız; iğne vurulmak Ruyada aşı gormek ya da kişinin kendisine aşı yapıldığını gormek, sağlığınıza onem vermeniz gerektiğine, umulmadık bir yerden yardım geleceğine, Ruyada aşılanmış cicek gormek, elinizden mal cıkacağına delalet eder Ruyada korkarak aşı olmak, anne babanızla aranızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Rüyada Aşı olmak,Rüyada Aşı olmak Bakmak,Rüyada Aşı olduğunu bakmak,Rüyada iğne Bakmak,Rüyada Aşı görmenin anlamı Rüyada Çocuğuna ya da kendine aşı yapıldığını gören kendisi yahut Ailesi için bir yerden takviye görür Ağaç telkin etmek işleri verimli ışık halkası getirmeye, kendisi ve başkaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Çocuğuna ya da kendine aşı yapıldığını gören kendisi yahut ailesi için bir yerden yardım görür Ağaç aşılamak işleri verimli hale getirmeye, kendisi ve başkaları için hayırlı tedbir almaya, Bir bağ ya da bahçede ağaçların ya da diğer bitkilerin aşılandığını görmek, orada ıslahat yaparak insanlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
286
Rüyada aşı boyası bakmak, mal, mal ve maddiyat taşıyan konularla ifade olunur Rüyasında aşı boyası ezdiğini gören kimse, kendi çıkarı uğruna birçok şey yapar ve maddi olanaklarını zorlar Rüya esnasında, bir duvarı aşı boyası ile boyadığını veya onunla aşı boyası ile bir yere göze çarpan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt