Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rüyada Ayakkabı Kaybetmek Neye İşarettir?

Rüyada Ayakkabı Kaybetmek Neye İşarettir?
0
180

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Rüyada kundura kaybetmek nedir çok merak ettim gördüğüm rüyada ayakkabılarımı kaybetmiştim yüksek bir yerdeyim inemiyorum ayağımda ayakkabılaırm olmadığı için ilginç bir rüyaydı merak ettim ve araştırdım bakın rüyada kundura kaybetmek ne kavrayış geliyormuş?

Rüyasında yakkabısını kaybettiğini gören kişinin fena ve güç günlerden geçecek, daha önce hiç başına gelmeyen olaylarla karşılaşacak olmasına kötüye işaret ederAyrıca birççok tersliklerin sırt sırta geleceğine fakat rüya sahibinin inancı, azmi ve çalışkanlığı tamamen bu durumun mutlaka üstesinden gelmeyi başaracaktır diye açıklama edilmektedir

*

Similar threads

Ruyada ayakkabı kaybetmek nedir cok merak ettim gorduğum ruyada ayakkabılarımı kaybetmiştim yuksek bir yerdeyim inemiyorum ayağımda ayakkabılaırm olmadığı icin ilginc bir ruyaydı merak ettim ve araştırdım bakın ruyada ayakkabı kaybetmek ne anlama geliyormuş? Ruyasında yakkabısını kaybettiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kişinin rüyasında ayakkabısını kaybettiğini görmesi bir şansızlık kısmetini kapanacağı, başarılarının arkasının gelmeyeceği, mutluluğunun da uzun süremeyeceği bir dönemin yaklaştığı ile yorumlanır Rüyada kundura kaybettiğini görülmesi bu rüyanın iyi anlamlar içermezdiğine delalet ederAyrıca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Kişinin ruyasında ayakkabısını kaybettiğini gormesi bir şansızlık kısmetini kapanacağı, başarılarının arkasının gelmeyeceği, mutluluğunun da uzun suremeyeceği bir donemin yaklaştığı ile yorumlanır Ruyada ayakkabı kaybettiğini gorulmesi bu ruyanın iyi anlamlar icermezdiğine delalet ederAyrıca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Dönem olarak başarısızlıkların olacağı, uzun bir zaman zorluklar ile başa çıkabilmek için uzun çabaların sarf edileceği anlamı ifade eden bir rüyadır Rüyasında pabuç kaybeden kimse hayatında üzücü durumların olacağını bilmesi gereklidir Beklenmedik bir durum ile karşılaşılacağı gibi, aklında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt