Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rüyada Ayakkabı Kaybetmek

Rüyada Ayakkabı Kaybetmek
0
184

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Rüyada Kundura Kaybetmek ne çağrıda bulunmak
Rüyada Kundura Kaybetmek anlamı nedir

Rüyada Pabuç Kaybetmek

Rüyada pabuç bakmak Zenginlik ve mal varlığı demektirRüyada pabuç kaybetmek, kötü günlerin belirtisidir *

Similar threads

Rüyada Ayakkabı Bakmak Ne Demektir Rüyada Sıcacık ve hoş ayakkabı hayır ve berekete, hoş geçime ve dünya rahatlığına, Kuytu ayakkabı gam ve kedere, sıkıntı ve zorluklarla tabir edilirAyrıca Rüyada ayakkabı görmek Zenginlik ve mal varlığı demektirYeni bir ayakkabı edinmek veya ayakkabısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Rüyada Kundura Görmek Ne Anlama Kazanç Rüyada Pabuç Görmenin Tabiri Nedir? Rüyada Kundura Görme Rüyada Kundura Bakmak Kuytu ve hoş ayakkabı hayır ve berekete, hoş geçime ve dünya rahatlığına, Bakımlı ayakkabı gam ve kedere, can sıkıntısı ve zorluklara delalet eder Zenginlik ve mal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Rüyada Ayakkabı Elde Etmek Rüyada Pabuç Almak Bakmak Rüyada Ayakkabı Elde Etmek Ne Aramak Rüyada kendinize yeni bir ayakkabı aldığınızı görmek kötü günlerin belirtisidir Dar ve güzel pabuç hayır ve berekete, hoş geçime ve dünya rahatlığına, gizli kundura gam ve kedere, sıkıntı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Kişinin rüyasında ayakkabısını kaybettiğini görmesi bir şansızlık kısmetini kapanacağı, başarılarının arkasının gelmeyeceği, mutluluğunun da uzun süremeyeceği bir dönemin yaklaştığı ile yorumlanır Rüyada kundura kaybettiğini görülmesi bu rüyanın iyi anlamlar içermezdiğine delalet ederAyrıca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
Rüyada kundura kaybetmek nedir çok merak ettim gördüğüm rüyada ayakkabılarımı kaybetmiştim yüksek bir yerdeyim inemiyorum ayağımda ayakkabılaırm olmadığı için ilginç bir rüyaydı merak ettim ve araştırdım bakın rüyada kundura kaybetmek ne kavrayış geliyormuş? Rüyasında yakkabısını kaybettiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt