Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruyada cumhurbaşkanı ile oturmak konuşmak

Ruyada cumhurbaşkanı ile oturmak konuşmak
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ruyada cumhurbaşkanı ile oturmak konuşmak

Ruyada cumhurbaşkanını Gormek; ne muradınız varsa hepsinin gercekleşeceğine, umduğunuzdan daha mutlu olacağınıza işaret olarak yorum getirilir

Ruyada cumhurbaşkanını ve eşini gormek, ruya sahibinin, iş hayatında ve eğitim hayatında cok yuksek mevkideki birinden yardım alacağına yaptığı işte cok iyi yerlere geleceğine ve buyuk başarı kazanacağına alamet eder

Ruyada cumhurbaşkanını gormek ruyayı goren kişinin, yaptığı işlerde ve ortaya koyduğu calışmalarda cok iyi ve guzel ovguler alarak iş yerinde sozunun gececeği ust bir mevkiye terfi edileceğine alamet edilir İş hayatındaki ve sosyal hayatındaki arkadaşlarnın ve tanıdılarının cok guvenilir insanlar olduğuna ve ruya sahibinin başı ne zaman sıkışırsa yardımına koşacaklarına delalet edilir

Similar threads

rüyada cumhurbaşkanı ile oturmak konuşmak Rüyada cumhurbaşkanını Bakmak; ne muradınız varsa hepsinin gerçekleşeceğine, umduğunuzdan daha mutlu olacağınıza muhabere olarak açıklama getirilir Rüyada cumhurbaşkanını ve eşini görmek, rüya sahibinin, meslek hayatında ve eğitim hayatında çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
264
Ruyada telefonla konuşmak, guzel haberler alınacağı şeklinde yorumlanmaktadır Ruya sahibini iş veya eğitim hayatıyla alakalı mujdeli haberler alarak sevineceğine delalettir Ruyada telefon gormek hayırlara vesiledir Hasta bir kimse bu ruyayı gormuşse kısa zamanda şifa bulacak ve ayağa kalkacaktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Ruyada ahir gormek hayırlıdır Ruyada ahir goren ruya sahibi eğer iş sahibi ise yeni adımlar atarak, yeni projelere imza atarak yada yeni ortaklıklar kurarak işini genişletecek, daha hayırlı ve cok kazanclar sağlayacak demektir Evli ise ruya sahibi eşinin ve cocuklarının kendinden razı olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Ruyada ağlama gormek, kelime anlamının aksine ruyayı goren icin hayırlara alamet eder ve ruyayı goren kişinin mujdeli haberler alacağına, icinin rahatlayacağına, kafasının boşalacağına, dertlerinin unutulacağına rivayet edilir Ruyayı goren kişinin cok istediği fakat bir turlu gercekleşmeyen bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Ruyada ağaca cıkmak ruya sahibi icin olumlu şeylerin olacağı anlamına gelir Ruyada ağaca cıkmak ruya sahibinin eğitim ve iş hayatında onemli başarılar elde edeceğinin, onemli kazanclar sağlayacağının habercisidir Ruyada ağaca cıkmak genel olarak ruya sahibinin parlak bir geleceğinin olacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt